Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Old School Runescape

More
23 Jul 2021 13:24 #253892 by Στέφανος Δαρούσος
Καλησπέρα σας. Είμαι το πιο πρόσφατο μέλος του Gameworld.gr και το πρώτο μου assignment είναι ένα review για το Old School Runescape.  

Παίζοντας αυτό το κλασικό MMORPG, μου έφερε πολλές παλιές αναμνήσεις όταν το πρωτοείδα στο Miniclip.com το 2006. Ήταν το πρώτο παιχνίδι τέτοιου genre που είχα παίξει και λάτρεψα τον κόσμο και τις εμπειρίες που είχα εκεί. Αν και έκανα quit πολλαπλές φορές, πάντα επέστρεφα σε αυτό σταδιακά εκείνα τα τελευταία 15 χρόνια, σαν την πρώην που δεν μπορείς να ξεπεράσεις όσος καιρός και να περάσει.

Έχω τόσο ευχάριστες σκέψεις από αυτό το MMORPG, από φίλους που απέκτησα εκεί εώς και την αίσθηση ενδορφίνης που έπαιρνα όταν κατάφερα να τελειώσω ένα δύσκολο quest. Όντας χρόνιος παίκτης του Runescape 3, παίζοντας την Old School εκδοχή του για πρώτη φόρα μετά από τόσα χρόνια, ήταν για εμένα ένα blast from the past.

Θυμάμαι να ξεκινάω στο Tutorial Island πριν από τόσα χρόνια, να πεθαίνω για πρώτη φορά στους dark wizards έξω από την πόλη του Varrock, να παίρνω Mithril Armor από ένα φίλο μου που μου τη δώρησε και να ολοκληρώνω το πιο δύσκολο f2p quest, Dragon Slayer. Και όλα αυτά ακούγοντας αυτήν την αξέχαστη μελωδία από το login screen που παραμένει ευχάριστη στα αυτιά μου και με γεμίζει πάντα νοσταλγία.  

Παρόλο που έχω προκατάληψη προς το θετικό λόγω αυτής, θυμάμαι και τα αρνητικά που είχα βιώσει εκεί και θα είμαι δίκαιος στο review που θα ποστάρω εδώ πέρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2024 10:42 #274990 by Nikos Georgopoulos
Η Jagex, εταιρεία ανάπτυξης του RuneScape, θα εξαγοραστεί ξανά για 900 εκατομμύρια δολάρια

Βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων.

Η Βρετανική Jagex, εταιρεία ανάπτυξης του RuneScape, πιθανότατα θα εξαγοραστεί για 900 εκατομμύρια.

Ο υποψήφιος αγοραστής είναι η CVC Capital Partners, μια με βασική ασχολία τα sports, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Carlyle Group, τωρινή ιδιοκτήτρια εταιρεία της Jagex. Σύμφωνα με αναφορές, η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Jagex είχε μπει σε δημοπρασία το 2023 με σκοπό να πουληθεί για 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αρκετοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, όμως εξέφρασαν αμφιβολίες για τα σχέδια της εταιρείας και το μέλλον της. Η πιο δημοφιλής κυκλοφορία της Jagex παραμένει το RuneScape, ενώ άλλα projects της δεν είχαν την ίδια επιτυχία.

More
08 Mar 2024 10:40 #275253 by Nikos Georgopoulos
Το Twitter/Χ έριξε ban στον επίσημο λογαριασμό του Runescape επειδή νόμιζε ότι φτιάχτηκε από ένα 8χρονο

Είχε δημιουργηθεί το 2009 με ημερομηνία γέννησης το 2001.

Το Twitter/Χ έριξε ban στον επίσημο λογαριασμό του Runescape επειδή νόμιζε ότι φτιάχτηκε από ένα 8χρονο, πράγμα που θα ήταν ενάντια στους κανονισμούς του.

Σύμφωνα με αναφορά του PC Gamer , ο λόγος ήταν ότι όταν ο λογαριασμός του Runescape δημιουργήθηκε το 2009 είχε βάλει ως ημερομηνία γέννησης το 2001, την χρονιά που κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Έτσι ο λογαριασμός φαινόταν ότι είχε φτιαχτεί από ένα παιδί 8 χρονών. Αυτό επιβεβαίωσε και ο communications manager, Danni Amos: Το Twitter έριξε ban στον λογαριασμό με την πρόφαση ότι είχε δημιουργηθεί από κάποιον που ήταν κάτω των 13 ετών. Μόλις δώσαμε αποδείξεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ο λογαριασμός επανήλθε.

Looks like RuneScape’s Twitter/X got removed
by u/AncientWyvern_Shield in 2007scape

Σύμφωνα με την πολιτική του Twitter αν κάποιος είχε φτιάξει λογαριασμό πριν την ηλικία των 13 ετών μπορεί να πάρει πίσω τον λογαριασμό του, όμως όλες του οι δημοσιεύσεις μέχρι να φτάσει την αρμόδια ηλικία πρέπει να διαγραφούν.