Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft: Legion

More
30 Aug 2016 19:18 #186944 by Marios Ntallaris
Launch trailer για το World of Warcraft: Legion. Να δούμε θα επανέλθει το franchise στην παλιά του αίγλη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2016 12:55 #187333 by Πιέρρος Φουστέρης
World of Warcraft: Legion review!

Διαβάστε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ review του Αριστοτέλη για το νέο expansion του World of Warcraft, κάνοντας κλικ στο παραπάνω link!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Sep 2016 19:19 - 05 Jan 2017 02:05 #187565 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Kαλησπέρα σε όλη την παρέα. Πιο πάνω ο Πιέρρος post-αρε το "μικρούλι" review μου για το Legion expansion του World of Warcraft. To review δυστυχώς και ευτυχώς βγήκε πολύ μεγάλο. Γύρω στις οχτώ σελίδες. Λέω δυστυχώς γιατί όσο πιο μεγάλη έκταση έχει ένα review τόσο πιο λίγοι θα το διαβάσουν μέχρι τέλος και ευτυχώς γιατί όσοι το κάνουν θα έχουν μία τελείως ολοκληρωμένη άποψη για το game.

Το Legion είναι ένα από τα καλύτερα -ίσως και το καλύτερο- από τα τελευταία Expansion. Φυσικά περιμένουμε να δούμε και την υποστήριξη από τα μελλοντικά Patch που θα έχει. Πάντως by default είναι πολύ καλύτερο από το Warlords of Draenor. Αυτό σας το υπογράφω και αν μια στο εκατομμύριο βγω λάθος ελάτε να μου την πείτε δεν θα υπάρξει κανένα θέμα. Αλλά δεν πρόκειται να βγω λάθος.

Τα βασικά προτέρηματα του Legion έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα είναι δύο. Πρώτον οι περιοχές και το lore γύρω από το expansion είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτό του Draenor. Δεύτερον, εκτός ότι το περιεχόμενο είναι πολύ μεγαλύτερο, η Blizzard μας δίνει το προσφέρει μέσω του μηχαμισνού με τα World Quests και το reputation σιγά σιγά ώστε να μην το τερματίσουμε μέσα σε μία εβδομάδα όπως είχε γίνει στο παρελθόν και να μας κρατήσει για περισσότερο καιρό.

Αυτά είχα να πω συνοπτικά για το Legion. Περισσότερα στο review, link του οποίου έχει δώσει ο Πιέρρος στο από πάνω post.
Attachments:
Last edit: 05 Jan 2017 02:05 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Sep 2016 21:01 #187567 by Χριστιάνα Θάνου
Μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει πολύ το Legion, έχω πάει μόνο level 102 γιατί δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο αλλά θα πω τι έχω δει.
Το Cataclysm, ήταν το τελευταίο expansion που με κράτησε για κάμποσο καιρό, μέχρι και σε φάση raiding. Όλα τα υπόλοιπα, τα έπαιζα απλά για να πάρω το απαραίτητο level και ΤΕΛΟΣ. Δεν μου άρεσε το setting, η ιστορία μία από τα ίδια και το end game όχι ικανοποιητικό για τα γούστα μου. Το Legion είναι τελείως αλλιώς όμως. Σε παίρνει από το χέρι από την αρχή, σε βάζει σε κλίμα πολέμου και αμέσως καταλαβαίνεις ότι είσαι χρήσιμος σε οποιαδήποτε αναμέτρηση. Η Sylvanas γίνεται chief και η επιστροφή της είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ καιρό!
Οι περιοχές είναι flexible και μπορούμε να αρχίσουμε από όπου θέλουμε, μία δυνατότητα επιλογής που ΔΕΝ την είχα δει σε άλλο expansion. Αν ξεφευγα λιγο απο την περιοχη του questing μου και πήγαινα σε άλλη μεγαλύτερου level, τέλος, τα mobs μεγαλύτερο level και dead. Εώ διαλέγει κανείς και αυτή η ελευθερία μ αρέσει πολύ.
Τα weapon artifacts σε κάνουν να πολεμήσεις για το όπλο σου, να το κυνηγήσεις, να παλέψεις για να το βρεις και να το έχεις! Αυτόματα το όπλο σου το αγαπάς και δεν κοιτάς να το αλλάξεις με την πρώτη ευκαιρία. Προσωπικά μ άρεσε πολύ που έπρεπε να πολεμήσω με μία zombie woman για να πάρω το όπλο μου στον hunter.
Δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής το νέο class αλλά μόλις γίνει, θα γράψω την άποψή μου αναλυτικά. Κατά την άποψή μου, το Legion αποτελεί ένα από τα καλύτερα expansions του World of Warcraft.

More
05 Jan 2017 01:30 #191999 by Μάνος Γρυπάρης
Cow Level στο World of Warcraft!

Εγκαταστήστε το νέο patch και σφάξτε αγελάδες. Απλά έπος!

Όλα αυτά για τον εορτασμό 20 ετών του Diablo. Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου ότι προλάβετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Mar 2017 12:20 #196061 by Angel
Replied by Angel on topic World of Warcraft: Legion
25% Aύξηση Στην Ευρώπη

Η Blizzard ανακοίνωσε πως θα αυξήσει κατά 25% τις τιμές της για διάφορες υπηρεσίες της. Συγκεκριμένα, η αύξηση θα στοχεύσει τους Ευρωπαίους παίκτες και τα World of Warcraft και Hearthstone. Για όσους ανησυχήσατε για την συνδρομή σας, αποτελεί στοιχείο που δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι συνδρομές θα παραμείνουν στο ίδιο κόστος που βρίσκονται.

Αντιθέτως, εκεί που θα παρατηρήσουμε αλλαγές είναι στο τι θα πρέπει να πληρώσει κάποιος παίκτης για αλλαγή ονόματος, μεταφορά σε άλλον sever, αλλαγή faction κ.α. Μπορεί να θεωρείται περίεργη αυτή η αύξηση που θα κάνει η Blizzard σύντομα αλλά η ίδια βεβαιώνει πως οι Αμερικανοί παίκτες πληρώνουν εδώ και πολύ καιρό παραπάνω από τον Ευρωπαίο παίκτη για τις ίδιες υπηρεσίες, οπότε πρέπει να γίνει κάποια εξισορρόπηση.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
25 Jul 2017 19:52 #202868 by Πιέρρος Φουστέρης
World of Warcraft: Η Blizzard κλείνει legacy server

''Λουκέτο'' έβαλε η Blizzard στον legacy server Felmyst ο οποίος θα επανέφερε το World of Warcraft στο 2007, την εποχή της κυκλοφορίας του expansion Burning Crusade.

Ο server ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 21 Ιουλίου και έκλεισε μόλις λίγες ώρες μετά το ξεκίνημα του. Ο developer του server ανέβασε μάλιστα μια εικόνα στην οποία δείχνει το γράμμα που έλαβε από τη Blizzard, η οποία υποστήριζε ότι ο server Felmyst αποτελούσε παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας της.

Στο γράμμα αναγράφεται ακόμη πως ένας από τους λόγους για το κλείσιμο του Felmyst ήταν και το γεγονός ότι θα επέτρεπε σε άτομα τα οποία δε διαθέτουν την αυθεντική έκδοση του World of Warcraft ή συνδρομή σε αυτό, να χρησιμοποιούνε κανονικά τις υπηρεσίες του. Ο server, που αποτέλεσε προϊόν προσπάθειας τεσσάρων χρόνων, δε φαίνεται να έχει την παραμικρή ελπίδα επαναλειτουργίας.

Τον προηγούμενο χρόνο η Blizzard τερμάτισε τη λειτουργία ενός ακόμη legacy server, του Nostralrius, που επέστρεφε το World of Warcraft στην αρχική του έκδοση. Σε συνάντηση που είχαν οι developers του Nostralrius με τη Blizzard oι πρώτοι ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η Blizzard δεν ήταν κατά της δημιουργίας των legacy servers.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
24 Aug 2017 09:59 - 24 Aug 2017 09:59 #204262 by Πιέρρος Φουστέρης
Δύο νέα τρέιλερ για το patch 7.3 Shadows of Argus

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στην Gamescom η Blizzard μας έδωσε δύο νέα τρέιλερ για το επερχόμενο patch του World of Warcraft Legion: Shadows of Argus 7.3 patch.

- Tyrion Lannister
Last edit: 24 Aug 2017 09:59 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
27 Aug 2017 15:24 #204438 by Gerasimos Kontos
Μπορεί να βγαίνει σε 3 μέρες αλλά πιστεύω οι πιο πολλοί περιμένουμε εναγωνίως την Blizzcon σε 2 μήνες για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο expansion :P