Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Black Desert

More
26 Apr 2014 03:03 - 06 Sep 2016 15:36 #143702 by Γιώργος Λόλας

Black Desert Online

Το Black Desert είναι ένα Fantasy sandbox MMORPG, το οποίο μεταξύ άλλων σας επιτρέπει να χτίσετε σπίτια και κάστρα, να πάρετε μέρος σε τεράστια Castle/City Sieges, σε open world και instanced PvP και να επηρεάσετε την οικονομία του παιχνιδιού μέσα από πολλούς τρόπους. Αναπτύσσεται από την Pearl Abyss και θα κυκλοφορήσει για PC, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και μια έκδοση για το PlayStation 4.

UPDATE:
Black Desert Review
Ένα Sandbox MMORPG που αξίζει την προσοχή σας.

Τον τελευταίο καιρό είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω εις βάθος το Black Desert Online και σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από αυτο το εντυπωσιακό Sandbox MMORPG. Διαθέτει το πιο λεπτομερές character creation, εντυπωσιακά γραφικά και ήχο, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που θα σας κρατήσουν κολλημένους στις οθόνες σας.

Το dynamic weather system έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφορετικές κλιματικές αλλαγές ακόμα και σε δύο διαφορετικά σημεία μιας περιοχής, ενώ ο καιρός -πέρα από το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που έχει- επηρεάζει το gameplay. Οι σχέσεις σας με τους NPC έχουν άμεσο αντίκτυπο στο gameplay, ενώ η οικονομία του παιχνιδιού βασίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειές σας. Περιέχει έως και survival και strategy στοιχεία που προσθέτουν βάθος στο MMORPG της Pearl Abyss. Σίγουρα, πρόκειται για μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.

Διαβάστε το αναλυτικό review του Black Desert Online από το GameWorld κάνοντας κλικ εδώ

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την διαδικασία δημιουργίας χαρακτήρα, η οποία είναι ίσως η πιο λεπτομερής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο είδος:

Fly-through όπου μπορείτε να δείτε τις πανέμορφες τοποθεσίες του παιχνιδιού:

Καιρικές συνθήκες και gameplay κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου μετά βίας βλέπεις μπροστά σου:

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να βρείτε στο group του παιχνιδιού στο Social Community του GameWorld .

Το Black Desert κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τις 3 Μαρτίου 2016 και το βασικό πακέτο κοστίζει 30 ευρώ.
Last edit: 06 Sep 2016 15:36 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Apr 2014 22:53 #143718 by Αντώνης Καλογερής
Φαίνεται ωραίο παιχνίδι με πολύ όμορφα γραφικά και τοπία.Γιώργο θα πέσει πολύ πλάκα με την δημιουργία των χαρακτήρων,ειδικά των γυναικών :cool: .Μακάρι να βγεί στο Ps4.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
27 Apr 2014 01:57 #143724 by Γιώργος Λόλας
Καλά ναι μόλις το πιάσω στα χέρια μου θα βγάλω τουλάχιστον 2ωρο βιντεάκι για την δημιουργία χαρακτήρων :D

More
03 Dec 2014 13:24 #152960 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
για τσεκάρετε και εδώ, πολύ καλό φαίνεται

More
04 Dec 2014 14:28 #152992 by Christos Soudis
Replied by Christos Soudis on topic Black Desert
Εκει που καναμε κανα μισαωρο με μια ωρα να δημιουργησουμε τον χαρακτηρα τωρα 2ωρο-3ωρο ανετα :P

More
27 Oct 2015 14:59 #170249 by Γιώργος Λόλας

Black Desert Preview
Ένα Sandbox MMORPG που αξίζει την προσοχή σας.

Τον τελευταίο καιρό είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τις beta του Black Desert και σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από αυτο το εντυπωσιακό Sandbox MMORPG. Διαθέτει το πιο λεπτομερές character creation, εντυπωσιακά γραφικά και ήχο, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που θα σας κρατήσουν κολλημένους στις οθόνες σας.

Το dynamic weather system έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφορετικές κλιματικές αλλαγές ακόμα και σε δύο διαφορετικά σημεία μιας περιοχής, ενώ ο καιρός -πέρα από το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που έχει- επηρεάζει το gameplay. Οι σχέσεις σας με τους NPC έχουν άμεσο αντίκτυπο στο gameplay, ενώ η οικονομία του παιχνιδιού βασίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειές σας. Περιέχει έως και survival και strategy στοιχεία που προσθέτουν βάθος στο MMORPG της Pearl Abyss. Σίγουρα, πρόκειται για μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.

Διαβάστε το αναλυτικό preview του Black Desert από το GameWorld κάνοντας κλικ εδώ

More
27 Oct 2015 20:25 #170265 by A
Replied by A on topic Black Desert
Γουστάρω τρελα τις κλιματικές αλλαγές στα games, ιδιαίτερα στα racing θα τις ήθελα παρα πολύ. Τωρα όσο αφορά την δημιουργία χαρακτήρα με την πρώτη ματιά φαίνεται η διαφορά. Είδα τα βίντεο και λέω να δοκιμάσω το gameplay

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
08 Nov 2015 23:26 #170843 by a Guest
Replied by a Guest on topic Black Desert
Έχω να ασχοληθώ με ΜΜΟ πολλά χρόνια καθώς κολλάω πολύ άσχημα :P
το black desert θα με κάνει να γυρίσω στα παλιά. . από τα trailers φαινέται πολύ ενδιαφέρον για πολλές ώρες κάψιμο.
Η αλήθεια είναι πως έχω ήδη κολλήσει που το βλέπω.

PS. character creator.. μου θυμίσατε το dragon age origins ... 2h+ κολλημένος στις λεπτομέρειες.

More
09 Nov 2015 00:13 #170854 by Γιώργος Λόλας

efane wrote: Γουστάρω τρελα τις κλιματικές αλλαγές στα games, ιδιαίτερα στα racing θα τις ήθελα παρα πολύ. Τωρα όσο αφορά την δημιουργία χαρακτήρα με την πρώτη ματιά φαίνεται η διαφορά. Είδα τα βίντεο και λέω να δοκιμάσω το gameplay

Τα σπάνε οι κλιματικές αλλαγές. Δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα.

thompson wrote: Έχω να ασχοληθώ με ΜΜΟ πολλά χρόνια καθώς κολλάω πολύ άσχημα :P
το black desert θα με κάνει να γυρίσω στα παλιά. . από τα trailers φαινέται πολύ ενδιαφέρον για πολλές ώρες κάψιμο.
Η αλήθεια είναι πως έχω ήδη κολλήσει που το βλέπω.

PS. character creator.. μου θυμίσατε το dragon age origins ... 2h+ κολλημένος στις λεπτομέρειες.

Ενθουσιάστηκα κι εγώ με το character creation που έχουν φτιάξει. Μας βλέπω τον περισσότερο καιρό να φτιάχνουμε χαρακτήρες, παρά να τους παίζουμε χαχαχα

Να και το τρεϊλεράκι από την Paris Games Week:

More
27 Dec 2015 16:52 - 27 Dec 2015 16:53 #174208 by Γιώργος Λόλας
Χιόνια στο Black Desert. Τρομερή ατμόσφαιρα πραγματικά. Δυστυχώς, εμείς θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε έως του χρόνου για να δούμε... μια άσπρη μέρα στο Black Desert, αλλά δε πειράζει.

Last edit: 27 Dec 2015 16:53 by Γιώργος Λόλας.