Οντας πληρως απογοητευμενος απο τα προηγουμενα 2 expansion του WoW,ειλικρινα δεν εχω ουδεμια ορεξη να ξαναμπω στο ιδιο τριπακι να ξαναπαιξω...Κατα τη γνωμη μου,το παιχνιδι εχει γινει ΤΟΣΟ ευκολο,σε επιπεδο χαζομαρας!Δεν υπαρχει challenge!Εχει απλουστευτει τοσο πολυ,που δε χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο skill για να παιξει καποιος το οποιοδηποτε class!Πες τε με ηλιθιο,αλλα μου λειπουν οι παλιες καλες μερες του TBC και του WotLK.Τοτε τουλαχιστον μπορουσες να ξεχωρισεις τον καλο απο τον μετριο παιχτη.Πλεον κυκλοφορουνε ολοι με Legendary(WTF!!!) και κοκορευονται!!!Ποιο το νοημα σε αυτο;;;Υποτιθεται οτι το οποιοδηποτε Legendary ηταν για τους ελαχιστους και εδειχνε οτι πραγματικα το εχεις ΛΙΩΣΕΙ και σου αξιζε να εχεις το Shadowmourne πχ(στο server που επαιζα κυκλοφορουσαν μονο 2!Ενα απο horde και ενα απο alliance).
Για εμενα το παιχνιδι εχει φαει πλεον τα ψωμια του.Και δεν ειμαι μονο εγω που το λεω,αλλα αλλοι κοντα 6 εκατομμυρια ατομα που σταματησαν να παιζουν WoW(Απο τα 14+ εκατομμυρια active accounts τωρα εαν θυμαμαι καλα εχει κοντα στα 8 και συνεχεια μειωνεται ο αριθμος)