Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

SecondLife.com

More
21 Feb 2009 18:52 #50729 by Μάνος Γρυπάρης
Το SecondLife είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανήκει στην κατηγορία "Virtual Life" (κάτι αντίστοιχο με τη σειρά The Sims). Κατεβάζοντας έναν μικρό σε μέγεθος client (πάντα σε σχέση με τα MMORPG) μπορείτε να κάνετε join σε έναν κόσμο όπου δημιουργείτε το δικό σας εικονικό avatar, του δίνετε το όνομά σας (από επίθετο θα πρέπει να πάρετε ένα έτοιμο) και του καθορίζετε εμφάνιση, του βάζετε αξεσουάρ, κάνετε chat με άλλους χρήστες, πετάτε κτλ.

Ασχολήθηκα μαζί του λίγη ώρα και μπορώ να πω ότι ξενέρωσα άσχημα. Ήθελα να 'ξερα αν έχει ασχοληθεί κανείς ώστε να βγει πέρα από τα σύνορα του νησιού, να πάρει σπίτι και δεν ξέρω γω τι άλλο και να δει ποιο είναι τελικά το πραγματικό νόημα αυτών των παιχνιδιών. Το "Ready to Explore Second Life - Click here" ήταν ένα μεγάλο link εντός του παιχνιδιού που δεν δούλευε (μπας και καταφέρω να προχωρήσω παρακάτω) ενώ για κάθε πράξη πέρα από τις περιορισμένες δυνατότητες, το παιχνίδι ζητάει εικονικά χρήματα. Ελπίζω να μην χρειάζεται να κάνω κατάθεση για να τα αποκτήσω (10$ για κάθε snapshot που σώζετε στο inventory σας για να σας καμαρώνουν οι φίλοι και 100$ για κάθε group που δημιουργείτε).

Κατά τα άλλα βρήκα το tutorial ελλειπέστατο ως προς το τι πρέπει να κάνω, ποιος είναι ο στόχος βρε αδερφέ. Επίσης τα customizations ήταν πολλά αλλά τα μενού ήταν δύσχρηστα. Υποτίθεται π.χ. ότι θα διάλεγες μαλλιά και η engine σου εμφάνιζε έναν καραφλό χαρακτήρα. Ακόμη, στη σύντομη ασχολία μου συνάντησα 5-6 χρήστες που έκοβαν βόλτες στο μέρος που βρισκόμουν.

Αν θέλετε να κατεβάσετε τον client και να παίξετε μπείτε : www.secondlife.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Feb 2009 19:14 #50731 by Νικολής Ασημάκης
Για μισό... Πρώτον, το Second Life το παίζουν πολλοί παγκοσμίως και επιπλέον είναι pay to play... Εσύ μάλλον έπαιζες κανένα μουφοserver....

More
21 Feb 2009 19:37 #50733 by Μάνος Γρυπάρης
Απ' το επίσημο site:

What is second life?
Second Life is a free online virtual world imagined and created by its Residents. From the moment you enter Second Life, you'll discover a fast-growing digital world filled with people, entertainment, experiences and opportunity.

Αν πληρώνοντας ξεκλειδώνεις περισσότερα πράγματα τουλάχιστον ας το ξεκαθαρίσουν. Η τέλος πάντων αν κάποιος απ' το forum εδώ πληρώνει, ας μας στείλει κανένα screenshot να δούμε τι επιπλέον μπορείς να κερδίσεις με τη συνδρομή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Feb 2009 22:20 #50747 by Νικολής Ασημάκης
Το είχα διαβάσει στο CGM πως πλήρωνες...

More
22 Feb 2009 19:41 #50767 by Αντώνης Παπαθανασίου
Όντως, υπάρχουν πολλά "οφέλη" για όσους επιθυμούν να πληρώσουν συνδρομή, από μικροαντικείμενα μέχρι σπιταρόνες.
Εδώ κάποιοι το έχουν σαν επάγγελμα να κάνουν craft αντικείμενα και να τα πουλάνε έναντι χρημάτων... τρέχα γύρευε...

Το εικονικό (και όχι μόνο) χρήμα που ρέει στο παιχνίδι μάλιστα είναι στα ύψη (κάτι για μύριο άκουσα πρόσφατα).

More
22 Feb 2009 21:28 #50773 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Λοιπον, το game δεν το εχω παιξει αλλα το εχω ψαξει. Ναι πρεπει να πληρωσεις για να αγορασεις ρουχα, να κουρευεσαι, να χτιζεις σπιτια, μαγαζια. Και θα πει κανεις, τι να το κανω εγω το μαγαζι; Η απαντηση ειναι οτι τα ρουχα πρεπει απο καπου να τα παιρνουν οι ανθρωποι!

Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι εκτος του οτι πληρώνεις, επισης πληρωνεσαι...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Feb 2009 16:08 #50819 by ilias73
Replied by ilias73 on topic SecondLife.com
Το home του ps3 το εχετε δοκιμασει;

More
24 Feb 2009 00:03 #50835 by Γεράσιμος Βαγγής
Αλλο το Home και αλλο το Second Life.. και ναι παίζει τρελο χρήμα ;)

More
24 Feb 2009 00:15 #50845 by ilias73
Replied by ilias73 on topic SecondLife.com

KaiZeR wrote: Αλλο το Home και αλλο το Second Life.. και ναι παίζει τρελο χρήμα ;)

Νομιζω οτι μοιαζουν πολυ,ειδικα τωρα με τα καταστηματα που βαλανε.

More
24 Feb 2009 14:50 #50868 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ilias73 wrote:

KaiZeR wrote: Αλλο το Home και αλλο το Second Life.. και ναι παίζει τρελο χρήμα ;)

Νομιζω οτι μοιαζουν πολυ,ειδικα τωρα με τα καταστηματα που βαλανε.

Δεν νομιζω να μπορεις να πληρώνεσαι μεσω του Home ...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.