Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σκάκι: Παίζετε?

More
23 Feb 2009 16:28 - 20 Dec 2017 06:45 #50822 by Μάνος Γρυπάρης
Θα παίξει ταυτόχρονα 360 παρτίδες σκάκι
Το έβαλε σκοπό να παίξει ταυτόχρονα 360 παρτίδες σκάκι. Ο λόγος για τον Βούλγαρο μάστερ στο «άθλημα», Κιρίλ Γκεοργκίεφ, ο οποίος τρέχει πάνω κάτω στα τραπέζια με τα σκάκι, όπου τον περιμένουν οι αντίπαλοι του, στο Κέντρο Inter Expo στη Σόφια.

Στόχος του είναι να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των παρτίδων σκάκι που μπορούν να παιχθούν παράλληλα. Πρέπει να κερδίσει το 80% των παιχνιδιών για να νικήσει την Ουγγρο- αμερικανή πρωταθλήτρια, Σούζαν Πόλγκαρ, που κρατά την πρωτοκαθεδρία από το 2005.

Εκείνη είχε καταφέρει να παίξει 326 πατρίδες, από τις οποίες είχε νικήσει τις 309. Στο blog της, συμβούλευσε τον Βούλγαρο να φοράει μαλακά παπούτσια. Ο Γκεοργκίεφ, είναι τρεις φορές πρωταθλητής στη χώρα του, σύμφωνα με τα πρακτορείο Bulgarian News Network.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Dec 2017 06:45 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Feb 2009 17:57 #50823 by Νικολής Ασημάκης
Καλό το σκάκι για ένα ματς που και που. Έχω καιρό να παίξω, από το δημοτικό που είχαμε και γαμώ τους δασκάλους! Είχα πάρει και μέρος μια φορά στο πρωταθληματάκι του δημοτικού αλλά αποκλείστηκα από το 2ο γύρο. :P

More
23 Feb 2009 18:32 #50824 by Χρήστος Αρμυριώτης
Είχα πάρει κύπελλο και χρυσό μετάλλιο στο δημοτικό. Από τότε έχω παίξει ελάχιστες φορές. Θέλει υπομονή κάτι που δεν έχω πλέον αν παίξω σκάκι! :P

More
23 Feb 2009 21:57 #50826 by ilias73
Replied by ilias73 on topic Σκάκι: Παίζετε?
Φοβερο παιχνιδι που απαιτει καθαρο μυαλο και υπομονη, δυσκολο να βρεθουν πλεον και τα δυο...

More
06 Jun 2009 18:50 #53839 by Γιώργος Σουβατζίδης
Σκάκι έπαιζα παλιά και μου άρεσε αρκετά. Κέρδιζα όλες τις φορές εκτός από μία.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
19 Dec 2017 21:48 - 19 Dec 2017 21:49 #210211 by Μάνος Γρυπάρης
2 mindfuck εικόνες.

Σκάκι...για τρεις!

Και σκάκι...με σφηνάκια!

Για μερακλήδες. Αυτό θα το έπαιζε άλλο target group...ακόμα κι αν δεν ήξερε σκάκι. Βασικά είναι αυτό που λέμε "Τον μέθυσε η νίκη"!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 19 Dec 2017 21:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Jul 2021 12:12 #253770 by Μάνος Γρυπάρης
Shut up and take my money!

Σκάκι με πιόνια που...κινούνται μόνα τους από A.I.! Λίγο τρόμος η φάση αλλά οκ!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Jul 2021 20:48 #253774 by Blood Prince
'Οχι φανατικά αλλά παίζω κάποιες φορές. 'Εχω εγκαταστήσει εφαρμογή στο κινητό αλλά έχω καιρό να παίξω.

Παλιότερα έπαιζα πιο συχνά και πρώτη φορά ήρθα σε επαφή στα παιδικά μου χρόνια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
20 Jul 2021 11:55 #253797 by Απόστολος Μητσακούλης
Σκακι οχι πολυ για τον χαβαλε μονο. Ταβλι ομως οσο θες :)

More
24 Mar 2022 02:24 #262502 by Nikos Georgopoulos
Το Twitch έριξε ban στον σκακιστή Grand Master Hikaru Nakamura γιατί έδειξε σε streaming τον DrDisrespect να παίζει σκάκι

Αγνόησε τις προειδοποιήσεις των viewers του.Ο Guy Beahm (DrDisrespect) έχει δεχθεί μόνιμο ban από το Twitch, κάτι που μάλιστα διευκρίνισε και εξωδικαστικά. Όποιος όμως δείχνει βίντεό του γνωρίζει...και αυτός το ban από το Twitch! Αυτό έπαθε ο Hikaru Nakamura, πέντε φορές πρωταθλητής της Αμερικής, επειδή πρόβαλε σε livestream τον Dr Disrespect να παίζει ενάντια στον Dr Lupo.Οι viewers του Nakamura τον προειδοποίησαν ότι το Twitch μπορεί να του έριχνε ban, κάτι που όντως έγινε. Ο Nakamura μάλιστα τους απάντησε: "Χαλαρώστε, νομίζετε ότι με νοιάζει; Εδώ έχουμε να κάνουμε με σκάκι". Αναρωτιόμαστε τι κανόνα παραβίασε, καθώς λίγο αργότερα δέχθηκε ένα ωραιότατο ban.

The Grand Prix next week will be fascinating but even MORE interesting is @DrDisrespect vs @DrLupo - we have two PhDs of streaming here, going at it. Tune in! t.co/1IAaMM5tcJ pic.twitter.com/TG9BYbkYag
— Hikaru Nakamura (@GMHikaru) March 16, 2022

Τα community guidelines του Twitch δεν αναφέρουν πουθενά κάποιο κανόνα που να λέει: "Απαγορεύεται να δείχνετε βίντεο από streamers στους οποίους έχουμε ρίξει ban". Αλλά προφανώς θα θεωρεί ότι θα έπρεπε...να γνωρίζουν όλοι τους...χιλιάδες streamers που έχει banάρει η πλατφόρμα και να μην προβάλει βίντεό τους...τι όχι;