Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

wing commander arcade + wii-mote

More
18 Feb 2008 17:45 #40677 by o poutsoklis
to wing commander arcade einai ena fan project. klassiko vertical shoot 'em up ston "kosmo" tou wing commander.

to wii-mote mporei na sunde8ei me pc, opote xrhsimopoiwntas to api pou uparxei gia auton to logo, mporeite na to enswmatwsete stis efarmoges sas.

sto sugkekrimeno fan project to ekanan. para8etw kai sxetiko videaki

[youtube]
[/youtube]

poutsoklis -- ninty fanboy: i'm gonna play with my wii-nie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2008 21:54 #40680 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θα το κάνω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Feb 2008 23:18 #40686 by o poutsoklis
prepei na niw8eis polu e3upnos gia to sxoliaki sou, etsi?

...kai epistrefontas to eirwniko ufaki na pw oti gia sena den einai auta. ma8e prwta na kaneis ena
Code:
printf("Hello world! i am a smart@ss!\n");
kai meta ta 3analeme...

More
19 Feb 2008 17:24 #40702 by Μπάμπης Χαραλάμπους
:?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Feb 2008 17:49 #40703 by o poutsoklis
to ekanes telika?

More
20 Feb 2008 11:28 #40731 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οχι, γιατι δεν εχω καποια οδηγια για να το κανω... Ικανο με εχω να καταστρεψω και υπολογιστη... :mrgreen:

More
20 Feb 2008 12:02 #40735 by o poutsoklis
mhn perimeneis ta panta sto piato. an 8es na to kaneis prepei na thn ya3eis kai ligo. mhn kwlwneis "paramu8iazontas" ton eauto sou oti sou leipei h ikanothta 'h oti 8a kaneis zhmia. bebaia, ennoeitai oti prepei na eisai prosektikos.

alla skeyou kai to e3hs: mia kura-katina pou mporei na to kanei einai pio ikanh apo sena? kai an eblepes authn thn kura-katina na to kanei mprosta sou de 8a sou kakofainotan? ya3e, ma8e, asxolhsou kai 8a antamoif8eis. 8a deis oti 8a anakaluyeis pragmata pou agnoouses kai oti oi upologistes den einai rocket science telika...

twra an bariesai na asxolh8eis, paw passo. as' to gia allh fora...

hints: uparxei google (apo kei 3ekinas) kai ginetai me bluetooth. to paixnidaki gia na to testareis einai sto
download.wcnews.com/files/fans/w ... eb2008.exe

auta file... kai eipame: iHATEconsoles (...just joking...)

More
20 Feb 2008 12:08 #40736 by o poutsoklis
...a, 3exasa na pw: an einai na to kaneis prepei opwsdhpote na exeis mousikh apo running wild na paizei sto dwmatio sou.
an to kaneis auto susthmatika, sou egguwmai oti se 2 xronia 8a gineis kai programmatisths (den einai kati kalo auto). egw ta pio polla pragmata ta ema8a peirazontas ton upologisth enw sto pickup epaize diskos running wild (a3exasta binulia! eimai akoma kollhmenos me thn mpala!)

More
20 Feb 2008 12:40 #40743 by Μπάμπης Χαραλάμπους
lol :P

Αν ήταν ολοσδικος μου ο υπολογιστής κατι θα γινόταν.. Ελα όμως που δεν είναι.. Τον εχει ο αδεφός μου, ο πατέρας μου (αμα κανω κατι κακο το πληρωνω..) δεν με παει κατσε να μεγαλωσω λιγο π[αραπανω να παρω ενα pc δικο μου και τοτε πειραματιζομαι...

βεβαια δεν καταλαβα γιατι είπες:  ..

More
20 Feb 2008 13:24 #40745 by o poutsoklis
de xreiazesai upologisth toumpano gia bye-bye consoles. to mono pou xreiazetai einai na asxolh8eis me kati dhmiourgiko (as poume hobby).

mporei na sou aresei na ma8eis na ftiaxneis "zwgrafies" (3erw, akougetai lame) sto gimp 'h na arxiseis me tutorials gia blender kai 3d modeling 'h/kai animation. akoma, mporei na arxiseis na ma8aineis na grafeis mousikh (me kapoio midi keyboard, mia karta hxou me xamhlo latency, ena programma opws audacity+kapoia plug-ins). mporei na goustareis na kaneis video-editing se kapoia videakia pou exeis 'h trabh3es esu o idios (virtualdub, blender, kdenlive/cinelera sto gnu/linux). akomh, mporei na ma8eis na programmatizeis (code::blocks+mingw+msys, kdevelop sto gnu/linux). to teleutaio omws den einai kalo, giati 8a "kollhseis". kai twra pou "3efutrwnoun" polloi code monkeys (asxetoi me programmatismo, apla ma8ainoun copy/paste se .net 'h vbscript) de 8a pas kai makria epaggelmatika.
epishs, mporei na arxiseis na anakalupteis pragmata pou den eixes dei ws twra. 3erw oti akougetai polu cliche, alla ri3e kai mia matia edw:
www.ubuntu.com/getubuntu/download
tsimpas to .iso, to kais se ena cd-aki (p.x. me infrarecorder) kai to bootareis opws einai. an asxolh8eis kai peretairw me auto, tote mporeis na dokimaseis kai debian (akoma kai slackware an gineis hardcore-as!!!)

shmeiwse oti gia ta parapanw de xreiazetai na plhrwseis oute ena eouro gia to software (einai free software, de xreiazetai na yaxneis gia evaluations kai cracks (kai ta "tsimpouria" pou ta sunodeuoun, koinws viruses)).

an arxiseis na asxoleisai estw kai me ena apo auta, tote bye-bye consoles gia ta kala!! bye-bye stous xontrok#lhdes managareous ths sony kai ths upoloiphs skulopareas. de 8a tous ta skas gia na diaskedaseis me ena paixnidi pou autoi apofasisan pws 8a einai, mono kai mono epeidh blepoun esena kai tous dikous sou ws mhxanes pou paragoun eoura. de 8a tous agoraseis to epomeno kotero pou 8a tous paei krouaziera sta nhsia sandwich kai exontas mia ntouzina gkomenakia dipla tous, 8a pinoun sampania "sthn ugeia tou m#l#ka!!!" (ennowntas esena!)

kai oso pio polu asxoleisai, toso pio polu 8a 8es na ma8eis pws programmatizontai ola auta. gi' auto kai kapoia stigmh 8a grayeis monos sou tis prwtes sou grammes kwdika...

an de bariesai ri3e kai mia matia edw kai mporei na deis ta pragmata apo allh oyh:
www.gnu.org/philosophy
(pou 'sai re CTT? eisai kai o prwtos, to exoume pei edw kai kairo!)

badvista.fsf.org/what-s-wrong-wi ... dows-vista

twra, oson afora to pou "kollane" oi running wild:
"We are prisoners of our time
But we are still alive
Fight for freedom, Fight for the right
We are Running Wild" - Gerald Warnecke, "prisoner of our time"
opws kai na to kaneis einai empneush!!

tespa, arketa platiasa kai pali re magka. an einai na pai3eis mpala diaforetika apo oti sou lene, 8a to kaneis monos sou, xwris na xreiazesai kapoion san emena na sou leei ti na koita3eis. 8a ya3eis monos sou kai 8a breis auto pou 8es, bgainontas apo to kabouki sou...

poutsoklis -- debian gnu/linux: an os with aptitude!