Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MySims

More
28 Oct 2007 17:14 #38315 by Petros
MySims was created by Petros
Το MySims για το Wii είναι αρκετά χαριτωμένο. αλλά καταφέρνει να ελκύσει άτομα; ας συζητήσουμε πάνω σε αυτό το θέμα και τι αν πιστεύετε ότι αυτή η αλλαγή άξιζε.

εγώ πιστεύω πως είναι καλή προσπάθεια αλλά θα μπορούσε να γίνει καλύτερα αν το προσοχή λίγο παραπάνω.

Διαβάστε το review

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2008 23:02 #42561 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic MySims
Εχει και συνέχεια!

REDWOOD CITY, CA — May 14, 2008 — The Sims™, an Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) Label, today announced the first details for MySims™ Kingdom, the next experience from the creators of MySims™.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 May 2008 02:35 #42567 by Agelos Tsimidakis
Replied by Agelos Tsimidakis on topic MySims
Δεν πρόκειται για αλλαγή ακριβώς... Είναι ένα spin-off το οποίο ανέπτυξε εξ ολοκλήρου η EA (σε αντίθεση με την κανονική σειρά Sims της Maxis) για να προσθέσει στην ήδη πλούσια συλλογή των χαριτωμένων παιχνιδιών του Wii. Στο Wii εξάλλου υπάρχουν και τα Pet, life, Castaway Stories. Όσο για το παιχνίδι αυτο καθ΄αυτό, όσο το έβλεπα ήθελα να το παίξω σαν τρελός, άσχετα αν τα κανονικά Sims τα έχω λιώσει! (αν σας δείξω screenshot από τα σπίτια μου θα πείτε αυτός σίγουρα είναι καμμένος). Άρχικά όταν το έπαιξα μου άρεσε. Κατάντησε κουραστηκό όμως στην συνέχεια, αφου για να κάνεις την παραμικρή αλλαγή σε μία καρέκλα πχ, πρέπει να την πάρεις και να τρέξεις πίσω στο workshop σου, να κάνεις τις αλλαγές και μετά ξανά τρέξιμο εκεί που θες να την βάλεις... Αν βάλουμε και τα απαίσια loading times, αυτή η διαδικασία είναι σκέτο βασανηστίριο. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν μπορούσες να κάνεις αλλαγές οn-the-fly...

More
05 Feb 2009 17:32 #50321 by Χρήστος Αρμυριώτης
MySims Party Preview

Διαβάστε το Preview του τρίτου expansion του MySims που θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα περίπου.

Δείτε και το trailer του παιχνιδιού

[youtube:30rnrs7m]
[/youtube:30rnrs7m]

More
29 Aug 2024 00:22 #277291 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic MySims
MySims: Cozy Bundle

Το πρώτο Sims που κυκλοφορεί στο Switch.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του MySims: Cozy Bundle, που θα είναι και το πρώτο Sims που θα έρθει στο Switch.

Το Cozy Bundle περιλαμβάνει remaster εκδόσεις των MySims και MySims: Kingdom, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει αρχικά το 2007 και το 2008 αντίστοιχα στα Wii και DS. Πριν την επίσημη ανακοίνωση, η κυκλοφορία είχε διαρρεύσει στο ResetEra , καθώς ορισμένες αντιπροσωπίες είχαν ξεκινήσει την διαφήμιση.

Το MySims: Cozy Bundle θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου στο Switch.