Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Activision Blizzard: Γενική συζήτηση

More
30 Sep 2007 22:44 #37247 by Νίκος Χιόνης
Εδώ θα μπορούμε να αναφέρουμε τα νέα της Activision. Αυτές τις ημέρες, με μία αιφνιδιαστική κίνηση, η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση της Bizarre Studios .

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καλό και τόσο για την Bizarre γιατί η Activision ζητάει αρκετά sequels κάθε χρόνο που δεν είναι νομίζω σε θέση η Bizarre να ανταπεξέλθει.

Ignorance Is Bliss

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2007 23:52 #37253 by Petros
hm.. εντάξει η Bizzarre δεν είναι τεράστια developer και μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά νομίζω ότι θα τα πάει καλά. μόνο ο χρόνος θα δείξει

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
03 Dec 2007 15:30 #39116 by Χρήστος Αρχοντάκης
Activision Blizzard: Η συμφωνια της δεκαετίας
Μια νεα εποχη ανατελει στον χωρο του gaming.

Εχθες ανακοινωθηκε μια νεα συνεργασια η οποια θα ταραξει τα νερα στις gaming κοινοτητες.

H Vivendi games ανακοινωσε την συνεργασια της με την Activision και το νεο ονομα της καινουριας εταιριας ειναι Activision Blizzard.
Με αυτη την συμφωνια η Activision Blizzard ερχεται πρωτη στις εκδοσεις online και console games παγκοσμιως.
Προεδρος της νεας εταιριας ειναι ο Robert Kotick  και αντιπροεδρος και Chief Corporate ειναι ο Bruce Hack
O πρωτος προερχεται απο την Activision και ο δευτερος απο την Vivendi Games.
Ελπιζουμε να δουμε πολλους και καλους τιτλους στο μελλον απο την Activision Blizzard.

More
03 Dec 2007 15:58 #39117 by kostas
Gia na doume ti tha doume...

More
03 Dec 2007 17:21 #39119 by Νικολής Ασημάκης
Μια ερώτηση. Δηλαδή συγχωνεύτηκαν η Blizzard με την Activision ή απλώς κάποια άτομα της Activision με κάποια από την Vivendi (ή από την ιδιοκτησία της την Blizzard) έφτιαξαν μια καινούργια με αυτή την επωνυμία; :?

More
03 Dec 2007 18:06 #39120 by kostas
o yeah enothikan oloklhrotika...oti kalo kai kako ayto exei mesa

More
03 Dec 2007 21:34 #39124 by Vassilis
egw pisteuw pws tha mas vgei... se kalo nomizw, gt h blizzard kanei polu wrea rpg - mmorpg (an kai nmz oti mono tetoia kanei gt eimai kai ligo asxetos tou thematos) kai h activision aposw kserw kai kata thn gnwmh mou kanei polu wreo periexomaino, endiaferwn kai ta loipa

More
07 Dec 2007 17:57 #39176 by Μάνος Γρυπάρης
Η Vivendi (μητρική εταιρία της Blizzard) αγόρασε πλέον το πλειοψηφικό μερίδιο της αμερικάνικης Activision για 18.8 δις δολλάρια. Η πίτα στον χώρο των Games αποκτά ολοένα και λιγότερος διεκδικητές κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Πάντως με αυτή τη συνεργασία θα δούμε πολύ καλύτερα παιχνίδια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Dec 2007 20:25 #39190 by Νίκος Τσούμας
Εγω δεν πιστεύω οτι θα βγούν καλύτερα παιχνίδια μιας και δεν θα υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός

More
09 Dec 2007 18:53 #39195 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)