Ο YouTuber Syndicate αρνείται τις κατηγορίες από δύο πρώην του για σεξουαλική κακομεταχείριση
Απάντησε σε δύο γυναίκες που τον κατηγορούν.
Ο YouTuber Syndicate (Tom Cassell)
αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακομεταχείριση
, οι οποίες έγιναν από δύο πρώην του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Η μία γυναίκα ανέβασε βίντεο στο Twitter την Κυριακή και δήλωσε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Tom Cassell το 2016, ο οποίος έκανε σεξ μαζί της ενώ η ίδια του ζήτησε να σταματήσει γιατί δεν πήρε μέτρο αντισύλληψης. Στη συνέχεια, αναγκάστηκε να πάει το επόμενο πρωί μαζί του σε φαρμακείο για να πάρει επείγουσα μέθοδο αντισύλληψης (χάπι δεύτερης ημέρας) ενώ ο ίδιος περίμενε στο αυτοκίνητό του.
Μια άλλη γυναίκα δήλωσε ότι είχε σχέση με τον Cassell το 2012, τον οποίο κατηγορεί ότι την κακομεταχειρίστηκε σεξουαλικά και τις επιτέθηκε σε πολλές φάσεις της σχέσεις τους.
Ο Syndicate απάντησε στις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τις ως "ψευδείς". Συγκεκριμένα δήλωσε: "Αυτή είναι μια απόπειρα επίθεσής μου από τα social media χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Οι δύο αυτές γυναίκες έκαναν τραγικούς ισχυρισμούς απέναντί μου για λόγους που δεν καταλαβαίνω, σε μια απόπειρα να μου κάνουν μια "δημόσια δίκη" χωρίς να μου δώσουν την δυνατότητα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Σχετικά με την πρώτη γυναίκα, δεν την πίεσα, δεν άσκησα δύναμη απέναντί της, δεν την βίασα. Συζητήσαμε και οι δύο και συμφωνήσαμε ως μέτρο αντισύλληψης να πάει το πρωί και να πάρει το χάπι της δεύτερης ημέρας".
Σχετικά με την δεύτερη γυναίκα, ο Syndicate πρόσθεσε: "Είχα σχέση μαζί της το 2012 και ήμασταν και οι δύο έφηβοι και την αγαπούσα πολύ. Δεν είχαμε μια σεξουαλική σχέση γιατί μου είπε ότι δεν ήθελε κάτι τέτοιο και το αποδέχτηκε. Οι κατηγορίες της εναντίον μου είναι ψευδείς. Ξέρω ότι πέρασε δύσκολα στη ζωή της και ξέρω ότι ήθελε να είναι καλός άνθρωπος, αλλά οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι εντελώς λάθος".