Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

More
03 Feb 2016 22:22 - 03 Feb 2016 22:22 #176295 by Myrmidon

Mystique wrote: Χρειαζεται οπωσδηποτε να συνδεεται με το pc η μπορει να βγει και αυτονομο καποια στιγμη?. ;)

Κάνε μια μικρή ερεύνα σε παρακαλώ πως δουλεύει το VR.....Πως το σκέφτηκες αυτό; Aπό που σου ήρθε η απορία αυτή; Τα παιχνίδια πως θα τρέχουν και πού;

Το μόνο που μπορώ να οραματιστώ (γιατί περί οράματος πρόκειται τη σήμερον) είναι τα αυτόνομα VR να ειναι κάτι σαν οι σημερινές κονσόλες με τα πάντα πάνω τους όμως (επεξεργαστές wifi κλπ) σε ultra micro διαστάσεις για να μην είναι και το όλο σύστημα ένα τόνο βαρύ και να μην καίει και τα εντεράκια του, αλλά μόλις 2-4 ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες .Εγώ τώρα θα μπω στο DeLorean :silly:
Last edit: 03 Feb 2016 22:22 by Myrmidon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Feb 2016 01:10 - 04 Feb 2016 01:42 #176305 by Alexandros Michalas

Το μόνο που μπορώ να οραματιστώ (γιατί περί οράματος πρόκειται τη σήμερον)

Ναί και όχι κατά την άποψή μου.

Δεν πιστεύω ότι είμαστε τόσο μακριά για να έχουμε απλά ένα αυτόνομο VR σύστημα, όπως το περιγράφεις. Τα σημερινά high-end smartphones για παράδειγμα αν και μικρά σε μέγενθος μπορούν (σχετικά) να αποδόσουν ακόμα και σε 3d γραφικά (υπάρχουν κάποια 3d games για iOS/Android). Αν θυμάμαι καλά η Samsung (who else?) είχε παρουσιάσει VR glasses τα οποία υποστηριζόταν απο ένα high-end smartphone της.

Το πραγματικό όμως ζόρι και στοίχημα για εμένα θα ήταν να έχουμε σε ένα τέτοιο "αυτόνομο σύστημα" γραφικά που θα απέδιδε ένα PC εξοπλισμένο με μία last gen κάρτα γραφικών ώστε να μπορεί κανείς να το εκμεταλευτεί, για παράδειγμα, ως μία σοβαρή gaming συσκευή. Εδώ φυσικά είναι που συμφωνώ μαζί σου, ότι χρειάζεται να επιβιβαστούμε στο DeLorean, και αφού απογειωθεί και πιάσει τα 90Mph, όπως στην γνωστή ταινία, να μας πάει καμιά 10αριά χρονάκια στο μέλον... :P
Last edit: 04 Feb 2016 01:42 by Alexandros Michalas.

More
04 Feb 2016 17:41 #176325 by Myrmidon
Και τώρα σιωπή.......

13/5

More
04 Feb 2016 20:08 #176334 by Alexandros Michalas
Είχα δει την παρουσίαση που είχε κάνει η εταιρία στην E3, και κόντεψα να τρελαθώ απο την ανυπομονησία μου.
Και πάνω που είχα καταφέρει να χωνέψω το γεγονός ότι θα περιμένω κάνεις post αυτό το video...
Αχ τι μου κάνεις...

More
04 Feb 2016 21:18 #176335 by Κατερίνα Μαρίνου
Τι ειναι αυτο, το Doom σε VR??. Εγω θελω το Fallout σε VR η εστω το Resident Evil, θα το βγαλουν ποτε?.

More
04 Feb 2016 23:09 #176341 by Myrmidon

Mystique wrote: Τι ειναι αυτο, το Doom σε VR??. Εγω θελω το Fallout σε VR η εστω το Resident Evil, θα το βγαλουν ποτε?.

Δεν ξέρω. Το μόνο που δοκίμασα με το Fallout 4 σπίτι είναι σε 3D τηλεόραση και είναι χάρμα οφθαλμών. :woohoo:

Όσο για το Resident Evil ποτέ δεν αντεξα πάνω από 10 λεπτά μαζι του.Το μόνο που άντεξα ήταν οι ταινίες κια μάλιστα όλες :lol: :cheer:

More
04 Feb 2016 23:25 #176343 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτο ειναι θαυμα, ουτε που τις ειδα μεχρι το τελος (τις ταινιες Resident Evil), κυριολεκτικα καταστρεψαν την εικονα του παιχνιδιου.

More
22 Mar 2016 23:06 #178484 by Μάνος Γρυπάρης
O director του The Division προσλήφθηκε στην IO Interactive για το Hitman .

Τώρα αυτό να το θεωρήσουμε καλό ή κακό? Διότι προσωπικά δεν έμεινα ικανοποιημένος με την παρουσίαση και την σκηνοθεσία του The Division.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 May 2016 10:55 #181472 by Karmiris leonidas
μηπος τυχαινει να ξερει καποιος την ημερομηνια κυκλοφοριας του sniper ghost warrior 3??

More
19 May 2016 12:47 #181506 by Γιώργος Λόλας

thegreatleonidas wrote: μηπος τυχαινει να ξερει καποιος την ημερομηνια κυκλοφοριας του sniper ghost warrior 3??

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μέχρι στιγμής, αυτό που ξέρουμε είναι ότι αναμένεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2016 (Απρίλιος - Ιούνιος).