Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

G2A: Γενική συζήτηση

More
24 Jan 2015 18:01 - 24 Jan 2015 20:16 #155892 by Rain

Καλησπέρα. Πρίν κάτι μέρες το GTA αποφάσισε να βάζει φόρους(ΦΠΑ) στις συναλλαγές.Εκεί λοιπόν που αγόραζαμε φτηνά παιχνίδια απο το G2a τώρα πρέπει να πληρώνουμε και φόρο 23%!
Το θέμα ειναι οτι σου δίνει πολλές επιλογές.
Πχ. Αν θες αντί για Ελλάδες να βάζεις εκτός Ευρώπης και οι αγορές να ειναι και πάλι με 0% ΦΠΑ.
Η ερώτηση μου ειναι η εξής:
Επειδή έψαγα λίγο στο Internet Και είδα και άλλους με αυτήν την απορία μερικοι λένε οτι συνεχίζουν να αγοράζουν κανονικά με 0% ΦΠΑ δηλαδή σαν να είναι έξω απο την Ευρώπη χωρίς κανένα πρόβλημα?
Τι παίζει με αυτό?
Θα έχεις κάποιες κυρώσεις πχ αν δεν αποδίδεις το ΦΠΑ και αγοράζεις με 0% ή ειναι προεραιτικό και όποιος γουστάρει αγοράζει με το ΦΠα και τα λεφτά και καλά πάνε στις αντίστοιχες χώρες.
Ευχαριστώ πολύ.
Attachments:
Last edit: 24 Jan 2015 20:16 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2015 18:16 #155893 by Νικολής Ασημάκης
Έχω την αίσθηση πως μετράει από που είναι η κάρτα που θα χρησιμοποιήσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως όλα τα steam key sites έχουν βάλει πλέον το φόρο, καθώς από την αρχή της χρονιάς υποτίθεται φορολογούνται αυτά τα προϊόντα. Δεν έτυχε να αγοράσω με το φόρο να δω αν θα έχει πρόβλημα ή όχι.

More
24 Jan 2015 18:46 #155895 by Rain
Replied by Rain on topic Σχετικά με το G2A
Πραγματικά δεν ξέρω και θα ήθελα να αγοράσω 2 παιχνίδια σήμερα που ειναι σε Sale.
Πάντως δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το κλειδί να είναι πχ για Αμερική αν έχεις βάλεις για το φόρο εκτός Ευρώπης γιατί τα κλειδιά που αγοράζω ειναι πάντα Global εκτός China(LOL)

More
25 Jan 2015 00:15 #155932 by Νικολής Ασημάκης
Το δοκίμασες τελικά;

More
25 Jan 2015 00:21 #155933 by Rain
Replied by Rain on topic Σχετικά με το G2A
Οχί γιατί να πώ την αλήθεια μου ψιλόφοβάμαι μην γίνει καμμιά στραβή.
Αν και όλοι λένε οτι δεν παίζει ρόλο.

More
24 May 2020 14:39 #234618 by Giorgos Tsolaridis
Το G2A πλήρωσε 39.600 δολάρια ως αποζημίωση για την πώληση κλεμμένων keys
Η Wube Games έλαβε ποσό δέκα φορές μεγαλύτερο της συνολικής αξίας
.

Τον Ιούλιο του 2019, το G2A, επέκτεινε μία πρόταση του προς τις εταιρείες ανάπτυξης, για έλεγχο των πωλήσεων του από ανεξάρτητη εταιρεία ελέγχου και την αποζημίωση για οποιαδήποτε παράνομη πώληση κλεμμένων keys στην δεκαπλάσια τιμή της αρχικής αξίας του.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.