Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Rooms: Δείξτε μας την συλλογή σας!

More
05 May 2015 19:16 - 06 May 2015 04:05 #160459 by Dionysis Karagounis
Παρα πολυ καλες οι συλλογες σας παιδες! (Μανο αναμενουμε το δικο σου game maniacs με ΤΑΝΚ)
Οριστε και η δικη μου συλλογη οχι πολυ μεγαλη αλλα επιλεγμενη κομματι κομματι απο παιδι.

Συνολικα ειναι γυρω στα 180 παιχνιδια τα περισσοτερα pc games αλλα και playstation.
Επισης μερικα απο τα περιοδικα games που σαν μαθητης μαζευα μηνα-μηνα οποτε μπορουσα με το χαρτζιλικι μου

Κονσολες τις ξερετε δεν υπαρχει καποια σπανια :P
Attachments:
Last edit: 06 May 2015 04:05 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2015 21:08 #160467 by hercmour
Γεια χαρα και απο μένα παίδες...Δεν εχω μεγάλη συλλογή αλλα προσπαθώ...Είναι και ακριβό χόμπι το gaming...
Διαφορα πραγματάκια απο ps3, psp, ps vita και ds...

Attachments:

More
06 May 2015 10:30 #160485 by Eύη Βασιλάκη
Συγχαρητηρια παιδια !! :woohoo: Εχετε αφιερωσει πολύ χρονο και χρημα για τις συλλογες σας......το ιδιο και εγω! Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω και δικες μου φωτο. :cheer:

More
25 May 2015 21:41 #161607 by Γιάννης

donkrueger wrote: Παρα πολυ καλες οι συλλογες σας παιδες! (Μανο αναμενουμε το δικο σου game maniacs με ΤΑΝΚ)
Οριστε και η δικη μου συλλογη οχι πολυ μεγαλη αλλα επιλεγμενη κομματι κομματι απο παιδι.

Συνολικα ειναι γυρω στα 180 παιχνιδια τα περισσοτερα pc games αλλα και playstation.
Επισης μερικα απο τα περιοδικα games που σαν μαθητης μαζευα μηνα-μηνα οποτε μπορουσα με το χαρτζιλικι μου

Κονσολες τις ξερετε δεν υπαρχει καποια σπανια :P

Kαταπληκτικός χώρος φίλε μου.Μπράβο για τον κόπο σου να τον στήσεις!!!Και τα games που έχεις απλα respect!!

Θα σε στεναχωρήσω άλλα το Atari Που έχεις δεν είναι Αtari αλλα κλώνος του atari 2600 "black vader".
Δυστυχώς καμια απο αυτές που έχεις δεν θεωρείται στις μέρες μας σπάνια μιας και βρίσκεται έυκολα στην Ελαδίτσα μας. Εαν είχες κάτι σε Jap ή Αμερικάνικο Ναι αυτα φίλε μου είναι σπάνια......

More
25 May 2015 22:55 #161611 by Dionysis Karagounis
Ναι το ξερω φιλε μου για αυτο γραφω δεν ειναι καποια σπανια,απλα την συγκεκριμενη κονσολα την εχω απο τοτε οποτε εχει συναισθηματικη αξια πια :D
Γενικα απο κονσολες οτι εχω ειναι αγορασμενο και διατηρημενο απο οταν αγοραστηκαν μιας και ημουν pc gamer περισσοτερο.
Μακαρι να ειχα την amiga μου τουλαχιστον ακομα αλλα εφυγε νωρις με ενα μπολ γαλα στο γραφειο.......
(sad but true)

More
06 Jun 2015 21:39 #162346 by Γιάννης
Kρίμα για το amigaki φίλε μου, φαντάζομαι έκανες κάποιες προσπάθειες επαναφοράς..........

More
29 Dec 2017 12:25 - 29 Dec 2017 12:28 #210779 by Μάρκος Ασκανιάν
Πλέον στον έγγαμο βίο υπήρξε μετάθεση της συλλογής στο νέο μου σπίτι. Πάνω από 2.000 games στη συλλογή μου και κάποια στιγμή το gameroom θα πάρει κανονική μορφή. Προς το παρόν μερικές φωτό.

Adododo!!!
Attachments:
Last edit: 29 Dec 2017 12:28 by Μάρκος Ασκανιάν.
The following user(s) said Thank You: A

More
09 Dec 2019 19:49 #229225 by Giorgos Tsolaridis
Κάτοχος σφραγισμένου Super Mario Bros θέλει να το πουλήσει για ένα εκατομμύριο δολάρια
Είναι σφραγισμενο με 94 grade.

Η τηλεοπτική σειρά Pawn Stars πραγματεύεται αντίκες και αυτή τη φορά ένας συλλέκτης εμφανίστηκε θέλοντας να πουλήσει το Super Mario Bros. για το NES.

Η εταιρεία Wata Games το σφράγισε και το αξιολόγησε με 94/100. Το αντίτυπο προέρχεται από την δεύτερη παρτίδα Super Mario Bros. και έχει άριστη κατάσταση. Ο ιδρυτής της Wata, Deniz Kahn, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο αντίτυπο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει στα χέρια της εταιρείας από την gaming βιομηχανία, λέγοντας μάλιστα ότι λιγότερο σημαντικές σφραγισμένες εκδόσεις πωλούνται σε ποσά πάνω από 300.000 δολάρια.

Ποιος θα έδινε ένα εκατομμύριο δολάρια απλά για αυτό το το αντίτυπο; Προφανώς ούτε καν ένας πλούσιος συλλέκτης, όταν με ένα τέτοιο ποσό μπορείς να αγοράσεις μία από τις μεγαλύτερες συλλογές στον κόσμο, με χιλιάδες games και δεκάδες κονσόλες και να σου μείνουν και ρέστα!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
08 May 2020 17:10 #233857 by Sotiris Greece
Περσινές photo από το PlayStation.

More
28 Sep 2021 13:34 #255821 by Γιώργος Σκένδρος
Η συλλογή άξιζε κατά προσέγγιση 100.000 δολάρια.
  Μια τεράστια λεία με ρετρό βιντεοπαιχνίδια αξίας άνω των 100.000 δολαρίων βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.Το κανάλι Cheap Finds Gold Mines του YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο, τον περασμένο μήνα, στο οποίο ανακάλυψε σωρούς από σφραγισμένα vintage games σε ένα δωμάτιο που ήταν κλειδωμένο για 20 χρόνια. Το ) βίντεο δείχνει το δίδυμο να σκαρφαλώνει πάνω από σωρούς κουτιών για να αποκαλύψει στοίβες από ρετρό παιχνίδια. Οι youtubers δήλωσαν: "Κυνηγάμε σε όλες τις ΗΠΑ για να βρούμε ωραία αντικείμενα και να τα πουλήσουμε στο διαδίκτυο με σκοπό το κέρδος! Συνήθως μπορείτε να μας βρείτε σε ενεχυροδανειστήρια, υπαίθριες αγορές, πωλήσεις αυλών, πωλήσεις ακινήτων και δημοπρασίες! Πάντα κυνηγάμε μια καλή συμφωνία!"

ομάδα Cheap Finds Gold Mines βρήκε ένα μείγμα από πιο σύγχρονα πράγματα - όπως ένα σφραγισμένο Xbox 360 - καθώς και μερικά πιο σπάνια παλαιότερα παιχνίδια. Το site  Kotaku  ανέφερε ότι η λεία άξιζε κατά προσέγγιση 100.000 δολάρια.