Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamepads σε PC: Προτάσεις/Γενική Συζήτηση

More
10 Sep 2015 14:29 #168629 by Marios Ntallaris
Είχα το ίδιο πρόβλημα με τα παιχνίδια του Naruto. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα χειριστήριο τύπου PS και κάποια παιχνίδια υποστηρίζουν μόνο από Xbox. Το πρόβλημα με εσένα είναι ότι το δικό σου είναι Xbox χειριστήριο (περίεργο που δεν παίζει). Εφόσον δεν γίνεται τίποτα από τα options στο MK X θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις έναν Xbox controller emullator για αρχή να δεις τι δεν πάει καλά. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ . Είναι απλό κάνεις αντιγραφή επικόλληση όλα τα αρχεία του στα αρχεία του παιχνιδιού. Από το αρχείο Xinputest ελέγχεις τα πλήκτρα και μπορείς να κάνεις αλλαγές στο x360ce. Άλλη λύση υπάρχει σε αυτό το site αναλύει γνωστά προβλήματα του παιχνιδιού και δίνει και λύσεις (λέει και για το χειριστήριο).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2016 18:27 #174668 by wavee
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγορασω ένα ασυρματο χειριστηριο για το λαπτοπ μου για να παιζω κανα παλιο παιχνιδι. Εχω ακουσει που λενε ότι το καλυτερο χειριστηριο για PC είναι αυτό του Xbox 360 επειδή είναι συμβατο με όλα τα παιχνίδια. Αυτό βλεπω όμως ότι είναι πολύ ακριβο αφου κανει 55 ευρω. Λεω μηπως να παρω καποιο άλλο. Εσεις τι λετε? Αν παρω καποιο άλλο ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ υπαρχει πιθανοτητα να μην είναι συβατο με καποια παιχνίδια? Ας πουμε της logitek βλεπω ότι είναι ιδια τα κουμπια με το χβοχ 360. Αρα λογικα θα είναι το ιδιο συμβατο. Αν κανω λαθος διορθωστε με

More
03 Jan 2016 19:23 #174669 by Παναγιώτης Τσιάτσος
T-Wireless Duo Pack της Thrustmaster και καθάρισες. Μικρά, αλλά πολύ ανθεκτικά και αξιόπιστα, συμβατά με όσα games δοκίμασα ποτέ, αρκεί να υποστήριζαν gamepads.

More
03 Jan 2016 19:39 #174670 by wavee

Professor_Severus_Snape wrote: T-Wireless Duo Pack της Thrustmaster και καθάρισες. Μικρά, αλλά πολύ ανθεκτικά και αξιόπιστα, συμβατά με όσα games δοκίμασα ποτέ, αρκεί να υποστήριζαν gamepads.

Μα αυτό εχει κουμπια PS. Στο PC δεν είναι καλυτερο τα κουμπια να ταιριαζουν με του Xbox 360 για να είναι συμβατα όλα τα παιχνίδια?

More
03 Jan 2016 19:48 - 03 Jan 2016 20:04 #174671 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Εγώ είχα πάρει το ένα από τα δύο, όταν ακόμα δεν είχε κυκλοφορήσει λογικά το Duo Pack, που συμφέρει κάργα. Στο συγκεκριμένο το mapping είναι ρυθμισμένο ακριβώς όπως του Xbox. Το τρίγωνο αντιστοιχεί στο Υ, το τετράγωνο στο Χ, ο κύκλος στο B, το χι στο Α κ.ο.κ.. Η μόστρα αλλάζει, όχι η ουσία.
Last edit: 03 Jan 2016 20:04 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
04 Jan 2016 18:05 #174735 by Στέφανος Τρίγγας
Ξερει κανενας πως μπορει να συνδεσουμε ενα Playstation DS3 στο PC και να λειτουργει κανονικα και σωστα; Εχω ψαξει στο ιντερνετ για λυσεις και εχω βρει και προγραμμα που υποτιθεται το κανει να λειτουργει σωστα, αλλα στα Win 10 με το που το εγκαθηστω και το ανοιγω κλεινει βγαζοντας error πριν προλαβω να κανω το οτιδηποτε.

More
04 Jan 2016 20:47 - 04 Jan 2016 20:47 #174741 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: Ξερει κανενας πως μπορει να συνδεσουμε ενα Playstation DS3 στο PC και να λειτουργει κανονικα και σωστα; Εχω ψαξει στο ιντερνετ για λυσεις και εχω βρει και προγραμμα που υποτιθεται το κανει να λειτουργει σωστα, αλλα στα Win 10 με το που το εγκαθηστω και το ανοιγω κλεινει βγαζοντας error πριν προλαβω να κανω το οτιδηποτε.

Δεξί κλικ στο Setup => Ιδιότητες => Συμβατότητα => Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για Windows 7

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 04 Jan 2016 20:47 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

More
04 Jan 2016 21:45 #174751 by Μάνος Γρυπάρης
Δες εδω:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jan 2016 00:13 - 05 Jan 2016 00:16 #174760 by Στέφανος Τρίγγας
Απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν αυτο. Δεν δουλεψε αλλα το ειδα απο ενα αλλο βιντεο θα το προσπαθησω ξανα αν ειναι και βλεπουμε.
Last edit: 05 Jan 2016 00:16 by Στέφανος Τρίγγας.

More
03 Jun 2016 23:56 #182231 by Θέμης Αθανασόπουλος
Πήρα πρόσφατα το Xbox360 controller for Windows, μόνο θετικές εντυπώσεις. Άνετο στο χέρι, το καλώδιο έχει μεγάλο μήκος και δούλεψε τέλεια μόνο με plug & play. Aρκετά λογική τιμή στα 29 ευρώ. Tο προτείνω ανεπιφύλακτα.