Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed: World

More
17 Mar 2010 21:14 #69436 by Μάνος Γρυπάρης
Η νέα έκδοση του Need for Speed θα έχει χαρακτήρα MMO Racing. Η Electronic Arts ανακοινώνει την beta έκδοση.

Η Electronic Arts ετοιμάζει το νέο Need for Speed, το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει τον χαρακτήρα ενός MMO Racing. Μετά τις ριζικές αλλαγές της περυσινής έκδοσης, η EA αυτή τη φορά αποφάσισε να ακολουθήσει το...πνεύμα της εποχής και να υλοποιήσει κάτι που ταιριάζει περισσότερο στα σύγχρονα δεδομένα.

Στα modes του νέου NFS γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν οι κόντρες ταχύτητας, τα drifts και οι αγώνες αποκλεισμού με checkpoints. Επιπλέον, θα ενταχθούν νέα upgrades οχημάτων, ώστε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε από turbo boost μέχρι και ειδικά skills για αποφυγή περιπολικών, καταστροφή άλλων αυτοκινήτων (το λεγόμενο "traggic magnet"), προσθήκη επιπλέον γύρων για να τερματίσει η κούρσα κτλ. Όλοι οι παίκτες θα μπορείτε να κερδίσετε reputation points και χρήματα στο τέλος κάθε κούρσας, ώστε να ανεβάσετε το level σας. Όταν θα κάνετε level up, θα αγοράζετε κάποιο ειδικό skill που θα σας μένει μόνιμα, όπως για παράδειγμα ταχύτητα ή καλύτερη αντοχή στο όχημα.

Όσο για το ενδεχόμενο συνδρομής, οι πρώτες φήμες λένε ότι δεν θα υπάρχει κάποιο κόστος. Ας ελπίσουμε ότι θα αληθεύσουν, μιας και το κοινό του NFS έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας πολλών ανεπιθύμητων αλλαγών που δέχτηκε η σειρά. Τα δύο αρνητικά που εντοπίσαμε εμείς εκ πρώτης όψεως, είναι ότι αφενός μεν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο στα PC κι αφετέρου ότι δεν θα υπάρχουν cutscenes, μιας και ξεχνάμε τελείως το ενδεχόμενο σεναρίου

Beta
Για να παίξετε την beta έκδοση του Need for Speed: World και να πάρετε μία γεύση από την τελική έκδοση του παιχνιδιού, μπείτε στο site www.needforspeed.com/web/world και κάντε κλικ στο "Apply for the beta". Εκεί θα σας ζητηθεί να κάνετε login με τον λογαριασμό σας στην Electronic Arts (αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν). Από το νέο παράθυρο θα μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την beta

Κυκλοφορεί νωρίτερα
Έχουμε συνηθίσει κάθε χρόνο το Need for Speed να κυκλοφορεί το φθινόπωρο. Αυτή τη φορά όμως, η κυκλοφορία του προορίζεται για μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό μας βάζει σε υποψίες ως προς την τελική ποιότητα του παιχνιδιού. Όπως και να 'χει, μπορεί επιτυχημένο MMO Racing να μην έχουμε δει ποτέ, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αλλαγή τακτικής της EA στο Need for Speed: World.

[youtube:wowolnzp]
[/youtube:wowolnzp]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2010 21:53 #69437 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
παταω στο aply beta αλλα απλα μου βγαζει ενα μαυρο πλαισιο με ενα χ πανω δεξια και τιποτε αλλο....

More
18 Mar 2010 00:33 #69441 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βλέποντας το βίντεο έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς το gameplay και η κίνηση του αυτοκινήτου μοιάζει με αυτή του Underground 2, που κατά την γνώμη μου ήταν και η καλύτερή σε σχεση με όλα τα αλλα NFS. Ακόμη παρατήρησα πως ο χαρτης ειναι λες και εχον ενωσει μερη του Most Wanted και του Carbon! Μήπως στην τελικη εκδοση θα δουμε ενα γιγαντιαίο χαρτη που θα εχει όλες τις περιοχες απο τις προηγούμενες εκδόσεις;

christos13 wrote: παταω στο aply beta αλλα απλα μου βγαζει ενα μαυρο πλαισιο με ενα χ πανω δεξια και τιποτε αλλο....

Δοκίμασε με αλλο browser. Εγώ δοκιμασα με Google Chrome και ειναι ολα οκ!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Mar 2010 20:08 #69455 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Need for Speed: World
Wow, πολυ καινοτομο, εγω προσωπικα δεν εχω ξαναπαιξει mmo racing (δεν ξερω καν, αν υπαρχει). Για να δουμε, θα επανορθωσει το nfs (τοσο καιρο σκουπιδια μας "σερβιρει") ?

More
19 Mar 2010 18:37 #69478 by Ανδρεας Καλογερας
Ρε παιδια η βλακεια ειναι μια: ΔΕΝ θα κυκλοφορησει σε κονσολες!!!Ελεος!!!

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
19 Mar 2010 22:22 #69487 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
εχω στειλει αιτηση αλλα ακομα δεν μου εχουν στειλει μεϊλ.....αντε να δουμε.....

More
04 Jun 2010 12:16 #73208 by Μάνος Γρυπάρης
Video
[youtube:34hyojxn]
[/youtube:34hyojxn]

Screenshots

θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2010 αποκλειστικά για PC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Jun 2010 15:46 #73494 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δοκιμάσαμε την beta του World και σας το παρουσιάζουμε!

Διαβάστε το άρθρο εδώ!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Sep 2010 18:43 #77761 by ManolisGS
Replied by ManolisGS on topic Need for Speed: World
Παιδια το δοκίμασα και ειναι όπως τα γράφετε...
Μετά απο μια ώρα καταντάει βαρετό...

Αντε να βγει το Hot Pursuit

PATA PATA PATA PON!

More
03 Sep 2010 18:44 #77762 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πράγματι, λίγα modes ασχημη ποιότητα γραφικών και καθολου soundtrack. Τραγικο!

Διαβάστε το review κανοντας κλικ ΕΔΩ .