Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Driver: San Francisco

More
28 Apr 2009 15:38 #52412 by Μάνος Γρυπάρης

Η Ubisoft έχει εξαγοράσει από το 2007 την εταιρεία Reflections Interactive. Την ίδια χρονιά δημιούργησε το Driver 76 για το PSP, παιχνίδι της γνωστής Racing/Action σειράς Driver πάνω στην οποία η Reflections είχε δημιουργήσει μια μικρή παράδοση. Τώρα η Ubisoft ετοιμάζει μία μεγάλη έκδοση για το Driver. Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες φήμες, η ονομασία του επόμενου κατά σειρά τίτλου θα είναι Driver: The Recruit και θα κυκλοφορήσει για Xbox 360 και PS3. Μένει να δούμε αν η Ubisoft θα επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές και αν θα λανσάρει το νέο Driver και σε περισσότερες πλατφόρμες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Apr 2009 11:26 #52418 by Πασχάλης Μαυρωδής
Δέν ξέρω αν και κατά πόσο συμφωνείτε αλλά πιστεύω πως τπ πρώτο Driver (στο ps1) αποτελούσε κάτι πραγματικά πρωτοπόρο στα videogames (με δανεισμένα στοιχεία από gta βέβαια). Δέν έχω παρακολουθήσει πολύ στενά την μετέπειτα πορεία της σειράς αλλά πιστεύω πως ο αυθεντικός της τίτλος παραμένει αξεπέραστος...

More
07 Jul 2010 15:01 #74925 by Μάνος Γρυπάρης
[youtube:1msfl4xy]
[/youtube:1msfl4xy]

H γνωστή σειρά επιστρέφει, από την Ubisoft Reflections (πρώην Reflections Interactive, λόγω του ότι εξαγοράστηκε απ' την Ubi). Ο John Tanner, πρωταγωνιστής των πρώτων παιχνιδιών, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα βρίσκεται σε κώμα και φαντάζεται ότι είναι ντετέκτιβ που κυνηγάει τον Jericho, τον παλιό του εχθρό που είχε εμφανιστεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Το σενάριο θυμίζει αρκετά τη σειρά Life On mars, με μια διαφορά: Ο Tanner έχει τη δυνατότητα να μεταπηδά κατά βούληση σε όποιο αυτοκίνητο θέλει μέσω μια ιδιότητας που έχει αποκτήσει και που ονομάζεται "Shift". Έτσι, στον τεράστιο ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού που θυμίζει έντομα Grand Theft Auto, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να υποτάξετε όποιο όχημα υπάρχει στην πόλη (όποιο σας βολεύει δηλαδή) περίπου όπως οι πράκτορες στη ταινία Matrix. Αυτό διευρύνει τρομακτικά τις επιλογές που έχετε την ώρα μιας καταδίωξης κι αν λειτουργήσει σωστά και στην πράξη, τότε θα σας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον τομέα του gameplay. Παρατηρήσαμε επίσης ότι στις κάμερες θα υπάρχει και μία πρώτου προσώπου για όσους προτιμούν την συγκεκριμένη οπτική.

Το Driver: San Francisco θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2010 για PC, Playstation 3, Xbox 360, Wii, Macintosh αλλά και την νέα υπηρεσία OnLive.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Jul 2011 13:31 #96408 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
To Driver San Francisco έρχεται στις 2 του Σεπτέμβρη του 2011 για PS3,Xbox 360, PC και Mac

Πολλά νέα στοιχεία κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι.

Shift Mode Update

Η νέα αυτή δυνατότητα προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα σε θιασώτες της σειράς. Ωστόσο, η Ubisoft αναφέρει ότι αν και παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι, οι αποστολές είναι έτσι διαμορφωμένες ούτως ώστε η χρήση της να είναι καθαρά επιλεκτική. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε π.χ. σε μία καταδίωξη είτε να ανακόψετε την πορεία του αντιπάλου με την είσοδο σας σε άλλο αμάξι (shift), είτε να βασιστείτε αποκλειστικά στις οδηγικές σας ικανότητες.

Single Mode

Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά αν και όχι καινοτόμα. Οι αποστολές χωρίζονται σε story missions και city missions. Οι πρώτες είναι καθαρά αυτές που αφορούν το σενάριο και σας οδηγούν ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη της νέμεσις σας, Jericho. Οι city πάλι είναι αποστολές διάσπαρτες στην πόλη, με την ολοκλήρωση των οποίων ανταμείβεστε με νέα αμάξια, αναβαθμίσεις (νίτρο) κτλ. Επίσης υπάρχουν ειδικά εμβλήματα σε δυσπρόσιτες περιοχές τα οποία αν πάρετε, ξεκλειδώνετε θεματικές αποστολές, εμπνευσμένες από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές καταδιώξεις.

[youtube:kxcq7i6h]
[/youtube:kxcq7i6h]

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το παιχνίδι θα είναι free roaming. Από όσα έχουν δημοσιευτεί, υποθέτω ότι το gameplay θα είναι παρόμοιο με του Burnout Paradise : Free Roaming χωρίς να βγαίνεις από το αμάξι. Αυτό είναι προτιμότερο από το να γίνουμε μάρτυρες του άτσαλου πεζού Tanner των προηγούμενων τίτλων και ίσως εν τέλει σημαίνει ότι η σειρά διαφορροποιήται επιτέλους από το GTA. Έτσι κι αλλιώς η οδήγηση ήταν ανέκαθεν το ζουμί των Driver.

Τα γραφικά είναι παρωχημένα αλλά κάνουν τη δουλειά τους. Η πόλη του San Francisco έχει αναπαρασταθεί πιο πιστά από ποτέ και δείχνει να είναι πλήρως εξερευνήσιμη.

Ο ευσεβής μου πόθος είναι να συμπεριλαμβάνονται τα Driving Games και το Film Director στο παιχνίδι !!! Ποιά είναι η δική σας γνώμη ;

More
22 Jul 2011 13:36 #96410 by eliminator
Replied by eliminator on topic Driver: San Francisco
Πάντα μου άρεσαν σαν σειρά τα Driver αλλά αυτό φένεται να είναι πολύ καλό και ξεχώριζει, ελπίζω οι αποστολές του να είναι με περιπέτεια και να'χει διάρκεια.

More
22 Jul 2011 13:46 #96414 by Κωνσταντίνος Αβορίτης

eliminator wrote: Πάντα μου άρεσαν σαν σειρά τα Driver αλλά αυτό φένεται να είναι πολύ καλό και ξεχώριζει, ελπίζω οι αποστολές του να είναι με περιπέτεια και να'χει διάρκεια.

Συμφωνώ μαζί σου. Έχω τερματίσει τα πρώτα δύο Driver και έχω παίξει αρκετά και το Driv3r. Με το Parallel Lines δεν έχω ασχοληθεί και σκέφτομαι να το τσεκάρω.

More
26 Jul 2011 19:16 #96706 by eliminator
Replied by eliminator on topic Driver: San Francisco
Τι αλλάζει στο νέο Driver

Τα αποκάλυψε όλα ο δημιουργός του

Περιεκτικότατος ήταν ο creative director του Driver: San Francisco Martin Edmondson ο οποίος μέσω μίας συνέντευξης που παραχώρησε στο CVG ανακοίνωσε όλες τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο multiplayer τμήμα του νέου Driver.

Παρακολουθήστε:

[youtube:3m1a1yhj]
[/youtube:3m1a1yhj]

@ntinosaurus Και καλά θα κάνεις είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι εγώ που το έπαιξα.

More
27 Jul 2011 16:28 #96760 by Μάνος Γρυπάρης
Το σημαντικότερο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι στα PC το παιχνίδι θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο Internet .

Την μία το UPlay, τώρα αυτό, η Ubisoft βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και ειδικά σε μια σειρά που παραδοσιακά έχει τα χάλια της (το φετινό αναμένεται με γραφικά κάτω του μετρίου).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Sep 2011 03:38 #97868 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Driver: San Francisco
Eπαιξα το demo και για να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε.Εχει σιγουρα προβληματα χειρισμου μπορει να το νοικιασω

More
06 Sep 2011 11:53 #98021 by Θοδωρής Κώτσελας

kostisg7 wrote: Eπαιξα το demo και για να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε.Εχει σιγουρα προβληματα χειρισμου μπορει να το νοικιασω

συμφωνω μαζι σου.και τα γραφικα εμενα δεν με ενθουσιασαν καθολου.