Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Racing Games: ΧΒΟΧ360 vs PS3

Poll: Ποιά από τις 2 κονσόλες θα προτιμούσατε για Racing Game? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

XBOX 360
2 28.6%
Sony Playstation 3
5 71.4%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
05 May 2007 12:36 #30976 by Δημήτριος Σωτηρίου
Παιδιά έχετε δει αρκετά trailers reviews φωτογραφίες από racing games των 2 δυνατότερων κονσολών της αγοράς.
XBOX 360 και SonyPlaystation3.
Ποιο θα προτιμούσατε εσείς?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2007 12:40 #30977 by Δημήτριος Σωτηρίου
Μέχρι τώρα λόγω ότι έχω δει αρκετά Racing games στο MOTORS TV και στις 2 παιχνιδομηχανές θα προτιμήσω XBOX360 μιας και το Playstation 3 το μόνο που μου άρεσε για τις δυνατότητες της κονσόλας ήταν το κλασσικό Grand Turismo PS3 έκδοση. Όλα τα άλλα ήταν λες και έπαιζες σε PS2 και μην σας πω χειρότερα.
Για μένα όποιος δώσει 660 € για να παίζει Racing Games θα τα δώσει τσάμπα...
Τα Racing Games του XBOX360 είναι σκάλες ανώτερα και αξίζει τα λευτά του για να το πάρει κανείς για αυτόν τον λόγο.

More
05 May 2007 12:43 #30978 by Χριστόφορος

tigraki\ wrote: Μέχρι τώρα λόγω ότι έχω δει αρκετά Racing games στο MOTORS TV και στις 2 παιχνιδομηχανές θα προτιμήσω XBOX360 μιας και το Playstation 3 το μόνο που μου άρεσε για τις δυνατότητες της κονσόλας ήταν το κλασσικό Grand Turismo PS3 έκδοση. Όλα τα άλλα ήταν λες και έπαιζες σε PS2 και μην σας πω χειρότερα.
Για μένα όποιος δώσει 660 € για να παίζει Racing Games θα τα δώσει τσάμπα...
Τα Racing Games του XBOX360 είναι σκάλες ανώτερα και αξίζει τα λευτά του για να το πάρει κανείς για αυτόν τον λόγο.

Προς το παρόν το 360 νικάει (και) στα racing.Άμα η sony δεν αλλάξει τα συνηθησμένα πλέον λάθη του gt5...

PSN: personGR

More
05 May 2007 12:47 #30979 by Δημήτριος Σωτηρίου
Ξέχασε βέβαια να σας πω ότι περιμένουμε το Grand Turismo 5 σε High Definition έκδωση το οποίο θα έχει και FERRARI.
Περιμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα.

More
05 May 2007 21:05 #31003 by Σπύρος Κλαουδάτος
Mητσο ωραιο thread.

Δεν τολμαω να ψηφισω γιατι ειλικρινα ειμαι μοιρασμενος. Μεχρι να ερθει το Forza το PS3 ειναι χαλαρα ανωτερο. Το 360 εχει ενα καλο αλλα γερασμενο PGR3 και ενα μετριο TDU. Το PS3 με το που ηρθε μας εδωσε Motorstorm, GT HD, F1 και RR7. Με εξαιρεση το τελευταιο, μιλαμε για πολυ καλα παιχν, αν μπορει να χαρακτηριστει κατι τετοιο το HD. Xαλαρα PS3.

Απο Ιουνιο και μετα ομως το σκηνικο αλλαζει. Forza, Flatout και Colin ολα στον ιδιο μηνα. Και φθινοπωρο το PGR4. Oλα αυτα τη στιγμη που η Sony μας δινει απλα ενα νεο trailer του GT HD ενω η τυχη του GT5 αγνοειται. Ας ελπισουμε να μαθουμε στην Ε3.

Για ΤΩΡΑ παντως, το PS3 υπερισχυει.

Χριστοφορος απο που και ως που ειναι ανωτ το 360 στα racing?

More
05 May 2007 22:05 #31007 by Georgios Liatopoulos
το forza το 1 το έλιοσα onine και offline. gran turismo έχω καιρό να πιάσω. Θέλω κάτι φρέσκο και ίσως πιο arcade. Θα διαλέξω ps3 για το motorstorm

to Dirt Θα βγεί και στο ps3

More
05 May 2007 23:04 #31008 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote:
Απο Ιουνιο και μετα ομως το σκηνικο αλλαζει. Forza, Flatout και Colin ολα στον ιδιο μηνα. Και φθινοπωρο το PGR4. Oλα αυτα τη στιγμη που η Sony μας δινει απλα ενα νεο trailer του GT HD ενω η τυχη του GT5 αγνοειται. Ας ελπισουμε να μαθουμε στην Ε3.

Γιαυτό.

PSN: personGR

More
06 May 2007 11:51 - 06 May 2007 11:55 #31015 by Georgios Liatopoulos
Κάθισα και είδα βίντεο από gran turismo και forza. Tο forza είναι πολύ καλό. Το gran turismo όμως είναι σαν να βλέπεις αλιθηνό βίντεο. Σε γραφικα νομίζω πως το gran
Last edit: 06 May 2007 11:55 by Georgios Liatopoulos.

More
06 May 2007 11:53 #31016 by Σπύρος Κλαουδάτος
Γιωργη το dirt για ps3 θα αργησει, γι αυτο δεν το ανεφερα.

More
06 May 2007 12:20 #31021 by Dimitris Kapeleris
Αν και δεν έχω κονσόλα, θα προτιμούσα ps3 για τα racing του. Το forza από την άλλη είναι πάρα πολύ καλό, σαν σύνολο όμως πιστεύω το ps3 θα έχει καλύτερα racing games.