Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά αυτοκινήτου: Γενική συζήτηση

More
14 Feb 2007 11:24 - 06 Jan 2017 10:36 #26980 by Mary
Ξεκίνησα κι εγώ να ψάχνω σιγά σιγά να πάρω ένα αυτοκίνητο. Επειδή είμαι δημοκρατικός άνθρωπος - κακώς - όπως κατάλαβα αργότερα άκουγα την άποψη του καθένα ως προς το ποιο καινούριο μοντέλο θεωρεί καλό για νέα οδηγό στα 1.2 κυβικά. Ο καθένας μου έλεγε και εξακολουθεί να μου λέει - γιατί ακόμη δεν έχω κατασταλάξει - τα δικά του.
Προσωπικά μου αρέσει το Lancia Ypsilon.Ακούω γνώμες. Thanks!
Last edit: 06 Jan 2017 10:36 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2007 12:30 #26987 by Δημήτρης Σκιάννης
Όλοι αμάξι θέλουν τελευταία,τι γίνεται?? :P

Κατ'αρχάς welcome.Παράξενο που το πρώτο σου post εδώ είναι για αγορά αυτοκινήτου αλλά θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε... :)

1.200 c.c. λοιπόν...Πρώτο μου έρχεται στο μυαλό το Corsa με το twinport μοτέρ,όχι το τελευταίο μοντέλο,το αμέσως προηγούμενο.Είναι πολύ καλό για την πόλη,σβέλτο και αξιόπιστο.Το Ypsilon δεν θα στο πρότεινα γιατί γενικά είναι ψιλοακριβό γι'αυτά που προσφέρει (Lancia γαρ), και είναι και ιταλικό. :P Τι άλλο έχουμε,χμ,είναι και το Polo σε 1.2 που είναι σταθερή αξία...Και το Yaris VVT-i 1.2...

Πες μας καλύτερα τι ακριβώς χρήση θα του κάνεις (πόλη,ταξίδια κ.λπ.),τι χώρους θέλει να έχει...Και βέβαια εξαρτάται από το προσωπικό σου γούστο.Από το Ypsilon καταλαβαίνω ότι έχεις μια κάποια αίσθηση του style,δεν θα έπαιρνες ας πούμε ενα Matiz,έτσι? :P

More
14 Feb 2007 12:54 #26993 by Kostas Giagias
Εσυ πρέπει να αποφασίσεις σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια.

Πρέπει να κάνεις την έρευνα αγοράς και να επιλέξεις τι σε ενδιαφέρει και τι όχι και σε ποιο βαθμό.

Εγώ όταν πήρα το αυτοκίνητο μου ξεκίνησα πρώτα με τα χρήματα...

Πόσα έχω να διαθέσω... Την ΟΡΟΦΗ.
Μετά είδα ποια αυτοκίνητα μπορώ να πάρω με αυτά τα χρήματα. Μετά επέλεξα την κατηγορία από αυτά. (έβγαλα τα μικρά πόλης που δεν με ενδιέφεραν).

Μετά κάθησα και έβλεπα εξοπλισμό τίμες test drive κλπ.

Ετσι κατέληξα σε 3 μοντέλα και με ένα δεύτερο γύρο ελέγχων επέλεξα αυτό που τελικά αγόρασα...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
14 Feb 2007 13:00 #26994 by Mary
Kat'arxin thank u i-VTec.
Nai thelo na exei mia exoteriki emfanisi alla oxi mono auto. Den einai idiaitera akrivo to Ypsilon. Exo paei stin ekthesi kai exo parei prosfora.
To Polo sta 1.2 de paei mia. Mesa apo tin antiprosopeia mou to eipane.
Gia tin poli to thelo alla na mporei na paei axioprepos kai ena taxidi. Ligo ap'ola diladi. Katalavaineis!!Oti zitane oloi. To mono pou de me noiazei einai na einai idiaitera grigoro.

More
14 Feb 2007 14:50 #27000 by Πάτροκλος Κόντος
εγω δε θα επαιρνα τη Λαντσια , αλλα εννοειτε οτι ο καθενας εχει την αποψη του και τα δικα του γουστα.

αν σου αρεσει περισσοτερο η Λαντσια πηγαινε παρτη και μη το σκεφτεσαι πολυ γιατι μπορει να βρεθεις με κανα αμαξι

More
14 Feb 2007 15:09 #27002 by Anna R
Αφού σου αρέσει το Lancia Ypsilon και έχεις βρεί και καλή προσφορά γιατί να μην το πάρεις??? Κατα την αποψή μου ένα αρκετά καλό αμάξι, με ωραία εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση και σε μια μέση τιμή (αν και στα 1.200c.c. ειναι λίγο "τσιμπημένη" η τιμή :wink: ).
Τώρα στα 1200c.c. και στις ίδιες τιμές με το Lancia Ypsilon περίπου, υπάρχει και το Opel Corsa και το Toyota Yaris με μια μικρή προσωπική προτίμηση στο πρώτο. :D

More
14 Feb 2007 15:34 #27003 by Δημήτρης Σκιάννης
Εδώ με μπέρδεψες λιγάκι...Δεν σε ενδιαφέρει να είναι ιδιαίτερα γρήγορο αλλά δεν θες και το Polo επειδή "δεν πάει μία"? :)

More
14 Feb 2007 15:42 #27005 by Chris Zotos
Γιατί δεν κοιτάς το Suzuki Swift ???
Δε θυμάμαι αν βγαίνει σε 1200 αλλά 1300 νομίζω πώς βγαίνει σίγουρα !!! :wink:

More
14 Feb 2007 16:40 #27010 by Mary
Το POLO επειδή είναι λίγα κυβικά (1.2 έκδοση) μετά απο κάποιο καιρό θα αρχίζει όταν πηγαίνω π.χ. ταξίδια να ανεβάζει θερμοκρασία.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απόψεις σας.

More
15 Feb 2007 00:30 #27048 by Δημήτρης Σκιάννης

Mariah\ wrote: Το POLO επειδή είναι λίγα κυβικά (1.2 έκδοση) μετά απο κάποιο καιρό θα αρχίζει όταν πηγαίνω π.χ. ταξίδια να ανεβάζει θερμοκρασία.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απόψεις σας.  :wink:

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση...Anyway...