Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Colin McRae Rally Series

More
02 Sep 2005 19:32 #2115 by Αντώνης Κατρής
Colin McRae: Αγαπημένες εκδόσεις,αυτοκίνητα,πίστες κ.α.

Για όσους έχουν ασχοληθεί με το Colin McRae Rally εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για να πείτε τα κατορθώματά σας... Εγώ έχω παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς από το 1 μέχρι το 4. Παραδοσιακά το αγαπημένο μου όχημα είναι το Subaru Impreza και με αυτό προσπαθώ να γίνω επιτυχημένος οδηγός στο παιχνίδι... Βέβαια στο 2 είχα κάνει και ένα διάλλειμα με το Peugeot 206 WRC που τότε ήταν άσπρο-μπλέ. Γενικά μου άρεσει το Rally Greece αν και μου άρεσε και το Ισπανικό στο 4 αλλά και η 5η ειδική στη Αυστραλία πάλι στο 4. Το καλύτερο όμως το έχω κάνει στην Ελλάδα στο 4 όπου στο shakedown κατάφερα να χτυπήσω κάπου και ξαφνικά είδα την μπροστά αριστερή ρόδα μου να περνάει από μπροστά μου (θεϊκό έτσι?)

Reviews
Colin McRae Rally
Colin McRae Rally 2
Colin McRae Rally 3
Colin McRae Rally 4
Colin McRae Rally 2005

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2005 22:29 #5416 by Μάνος Γρυπάρης
Επ, γι'αυτό σε πάω γιατί συμφωνούμε και στ'αμάξια! Κι εγώ προτιμώ Subaru Impreza και Peugeot 206 (το οποίο πρέπει να σου πω ότι το είχα πρωτοσυμπαθήσει από την γαλλική σειρά "Taxi" στην οποία με μύησε ένας φίλος μου -τότε φανατικός Peugeot, τώρα ούτε να τα βλέπει δεν θέλει!-)

Θυμίζω ότι έχουμε και τομέα για ColinMcRae στα Downloads με Demos όλων των εκδόσεων, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Κλικ εδώ:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... oad&cid=18

Btw to Colin Mc Rae 2005 κυκλοφορεί εδώ και περίπου 1 χρόνο για PC ενώ να αναφέρουμε ότι υπάρχει και η έκδοση για PSP που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Nov 2005 12:12 #5456 by Kostas Giagias
Δυστυχώς το Colin McRae δεν το έχω παίξει πολύ λόγο ότι προτιμώ το WRC ειδικά η νέα έκδοση WRC Rally Evolved είναι εκπληκτική !!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
02 Jan 2006 18:01 #7201 by Μάνος Γρυπάρης
Έκατσα κι ασχολήθηκα στις γιορτές και με όλες τις εκδόσεις που είχα χάσει. Από τις 5 versions του Colin McRae μου άρεσαν πολύ η 3 και η 4. Χωρίς όμως να παραβλέπω και τις πολύ καλές προσπάθειες των Colin McRae 1&2 που ήταν πολύ καλά για την εποχή τους.

Λίγο περισσότερο μου άρεσε η 4η έκδοση, αν εξαιρέσουμε τα κολλήματα λόγω κάρτας γραφικών (εκτός κι αν είχατε...χμμμ...Nvidia? Τα γνωστά τρικ που γίνονται για να κονομάνε οι εταιρείες. Σε High Resolution με ένα από τα τελευταία μοντέλα της Club3D η 1η πίστα στην Ισπανία μου έκανε σπασίματα και έπαιξα το παιχνίδι στο Medium).

Το Colin McRae 2005 με απογοήτευσε γιατί το περίμενα πολύ καλύτερο. Όχι μόνο στα γραφικά αλλά και στο Gameplay. Σε αρκετές πίστες νιώθεις ότι αντί για αυτοκίνητο χειρίζεσαι βάρκα. Σε κάθε στροφή τα βλέπεις όλα! Αν η Codemasters στηριζότανε περισσότερο στην 4η έκδοση με μερικές προσθήκες το παιχνίδι θα είχε αφήσει καλύτερες εντυπώσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jan 2006 19:36 #7208 by Αντώνης Κατρής
Σου άρεσε το 3? Για τα δικά μου γούστα ήταν με διαφορά το χειρότερο της σειράς (δεν έχω παίξει το 2005). Το 2 ήταν πολύ καλό και το 4 επίσης αλλά νομίζω ότι το 2 ήταν το καλύτερο της σειράς. Το πρώτο πάντως είχε αφήσει εποχή αφού σε μία περίοδο που κυριαρχούσαν τα NFS όπου όσο και να έστριβες οι ρόδες τίγκαραν, αυτό μύησε τον κόσμο στα παντιλίκια και γενικά ήταν μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο

More
29 Oct 2006 16:03 #21657 by Anna R
Replied by Anna R on topic Colin McRae Rally Series
Ανέβηκαν στο forum και τα reviews του Colin McRae Rally 2, 3, 4 & 2005:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... ent&id=113

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... ent&id=116

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... ent&id=117

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... ent&id=120

Πάντως απο τα τέσσερα αυτά παιχνίδια, εχω την εντύπωση οτι το καλύτερο ήταν το Colin McRae Rally 4, άντε και το 2005. Αλλά αυτό που δεν αντέχεται πιστέυω ειναι το 03.

More
29 Oct 2006 18:18 #21671 by Σπύρος Κλαουδάτος
Συμφωνω για το 4. Το 3 υπερβολικα περιορισμενο, ενω το 5 το απολυτο rehash.

Αντε να ερθει το DIRT να δουμε αν η σειρα επιστρεψει στις παλιες καλες εποχες δοξας.

More
19 Apr 2007 20:39 #30315 by Γιώργος Πάσχος
Νέες εικόνες απο το DIRT

Απλά απολαυστικές!

More
19 Apr 2007 21:09 #30317 by Πάτροκλος Κόντος
αν μη τι αλλο - ειναι ομορφο , αν και ισως η σειρα να εχει φτασει στο τερμα, μου φαινεται πως δε μπορουν να κανουν πολλα περισσοτερα (η πορεια του καθοριζεται απο τις κονσολες), θα δουμε.

μιας και λεει για κατορθωματα : εχω κερδισει το Colin 2 στο Expert με Mini Cooper :icon wave:
ισως να σας φαινεται παραξενο αλλα ηταν ανετα το πιο γρηγορο σε χωμα-χιονι.
στην ασφαλτο τον επινες κανονικοτατα  αλλα νομιζω οτι ειναι και το μοναδικο αμαξι που σου εδινε την ευκαιρια για νικη στο expert αν μπορουσες να μπεις στην 8αδα στα ασφαλτινα ραλλυ.

πωπω τωρα θα ξεσκονισω τους παλιους δισκους μου για να βρω screenshot των επικων στιγμων.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 09:10 #34327 by a Guest
Replied by a Guest on topic Colin McRae Rally Series
Τα colin mcrae 2, 4 είναι τα καλύτερα της σειράς.