Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cthulhu Saves the World

More
16 May 2011 13:45 #93422 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Το CStW είναι ένα old-school RPG, με στυλ παρόμοιο με των πρώτων Final Fantasy και του Chrono Trigger. Πρόκειται για μια indie παραγωγή της Zeboyd Games, που έχει αναρτηθεί από τον Δεκέμβρη του 2010 στο Xbox Live, ενώ η ανεξάρτητη εταιρία ιδρύθηκε μόλις το 2009 από τον Robert Boyd.

Σύντομα, όπως ανακοινώθηκε στο site του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο και για τους κατόχους PC, μέσω του Steam.

Στο παιχνίδι ο παίχτης αναλαμβάνει τον χειρισμό του ίδιου του Cthulhu, με σκοπό να ανακτήσει τις δυνάμεις που έχει χάσει εξαιτίας ενός μάγου. Μέσα από ένα χιουμοριστικό σενάριο με αρκετές αναφορές στον κόσμο του Lovecraft, καλείστε να οδηγήσετε τον χταποδόμορφο Old-One, από τον λήθαργο στην απόλυτη καταξίωση στο hall of fame των ηρώων που έχουν σώσει τον κόσμο...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2011 14:16 #93423 by Νικολής Ασημάκης
Καλό φαίνεται. Κρίμα που δεν έχω Xbox.

More
12 Mar 2012 00:26 #105759 by Νικολής Ασημάκης
Σήμερα αγόρασα και έπαιξα το συγκεκριμένο indie τίτλο. Είναι ένα rpg σε στυλ παλιών ιαπωνικών rpg (final fantasy) με άκρως χιουμοριστικό σενάριο. Ο Μέγας Κθούλου αναδύθηκε από την R'lyeh για να καταστρέψει τον κόσμο. Όμως, ένας μάγος κατάφερε να του κλέψει τις δυνάμεις. Τον ξέβρασε λοιπόν το κύμα σε μια παραλία ανήμπορο. Ο αφηγητής μας ενημερώνει πως για να λυθούν τα μάγια, πρέπει ο Κθούλου να γίνει ένας ήρωας, προστάτης του καλού. Και εκεί ξεκινά το αστείο της υπόθεσης, συγκεκριμένα με αυτή την επική ατάκα.

http://cloud.steampowered.com/ugc/486626526023570311/5E7673362C5ED2E68198646DB330D182702A4D41/

Καταλαβαίνετε τι ακολουθεί μετά. Πολύ καλό παιχνίδι μέχρι στιγμής με τις ατάκες να πέφτουν βροχή. Χαρακτηριστικά όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά στις εικόνες που τράβηξα στο steam.

Το παιχνίδι κοστίζει μόλις 2 ευρώ και θα το βρείτε στο steam σε προσφορά μαζί με ένα ακόμα rpg του ίδιου δημιουργού, παρεμφερούς στυλ. Τρεχάτε!

More
12 Mar 2012 02:50 #105763 by Γιώργος Λόλας
Ωραίο φαίνεται, μου αρέσουν αυτά τα παιχνιδάκια. Θα το τσιμπήσω σύντομα! :D

More
10 Jul 2013 18:20 #127943 by Κώστας Λάβαρης
Το παιχνίδι είναι ότι πρέπει για να περνάς την ώρα σου. Οφείλω να πω πως όταν έμπαινα σε σπηλιές, ένιωθα πως έμοιαζαν υπερβολικά πολύ με αυτές των Pokemon! :P Οπότε πανικοβλήθηκα γιατί περίμενα να μου πεταχτούν εκατομμύρια zubat! χαχαχα Όποιος έχει 2 ευρώ και του αρέσουν παλαιού τύπου RPGs ας το αγοράσει από το steam γιατί έχει τη φάση του.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
10 Jul 2013 18:25 #127946 by Βασίλης Καλφούντζος
Μου θυμίζει άπειρα Final Fantasy στο κινητό!

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
10 Jul 2013 18:28 #127947 by Βασίλης Καμακάρης
Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

More
10 Jul 2013 23:24 #127971 by Νικολής Ασημάκης
Είχε γίνει ένα λάθος παλαιότερα και είχα δημιουργήσει νέο τόπικ για το παιχνίδι. Παίζει να κάνει κάποιος moderator ένα merge;

More
27 Jan 2014 05:38 #139619 by Γιάννης Μοσχονάς
Όλα τα είχαμε δει, μόνο τον Μέγα Κθούλου δεν είχαμε δει να πρωταγωνιστεί σε κωμωδία. Έφτασε τελικά το πλήρωμα του χρόνου και ο Μεγάλος Παλιός έγινε ο κεντρικός ήρωας στο Cthulhu Saves the World, ένα RPG με τριτοκοσμικά γραφικά και πρωτοκλασάτο gameplay :cup: :cup: :cup:

Το battle system του είναι όλα τα λεφτά. Σκληροπυρηνικές turn - based μάχες διαδέχονται η μια την άλλη και εσείς πρέπει να πάρετε τις σωστές στρατηγικές αποφάσεις για να βγείτε ζωντανοί από αυτές. Μεγάλο προσόν του παιχνιδιού τα πολλά επίπεδα που μπορεί να ανέβει ο κάθε χαρακτήρας, γεγονός που προτρέπει σε περισσότερες μάχες και άρα, περισσότερη διασκέδαση :icon bow: :icon bow: :icon bow:

More
27 Jan 2014 15:38 #139635 by Jester
Replied by Jester on topic Cthulhu Saves the World
Έχω ξαναπεί Γιάννη ότι είμαι κι εγώ οπαδός της μυθολογίας του Cthulhu και των παραγώγων παιχνιδιών της (ιδιαίτερα των επιτραπεζίων). Το συγκεκριμένο game η αλήθεια είναι ότι εκ πρώτης όψεως δε γεμίζει το μάτι αλλά έχει τέτοιο βάθος και χιούμορ που πραγματικά σε κάνει να αγνοείς τον τα τεχνικά ζητήματά του (ποια γραφικά...)

Τempora mutantur et nos mutamur in illis