Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ανταλλαγές παιχνιδιών

More
24 Dec 2014 07:13 #154551 by Grigoris
Καλησπέρα σε όλους.

Επειδή από το λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο τοπικ και πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή λύση με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είπα να ανοίξω εγώ ένα τοπικ το οποίο ο κάθε ένας θα αναφέρει:

01. Ποια παιχνίδια έχει και σε ποια κονσόλα.
02. Ποια παιχνίδια ζητάει και για ποια κονσόλα.

Και αν βρεθεί κάποιος που να έχει το παιχνίδι που ζητάει και θέλει αυτό που δίνει δεν έχουν παρά να στείλει ο ένας στον άλλον προσωπικό μήνυμα και να συνεννοηθούν για να κάνουν την ανταλλαγή με οποιον τροπο αυτοι θελουν.
Π.χ. Συνάντηση, αντικαταβολή ο ένας στον άλλον κ.τ.λ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!
Το τοπικ αυτό είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ και όχι για αγοραπωλησίες.

Λοιπόν τι λέτε αξίζει να κάνουμε ανταλλαγές των παλιών μας παιχνιδιών με κάποια που θα θέλαμε να παίξουμε με κάποια που θέλουμε να ξεφορτωθούμε?

Ας ξεκινήσουμε αυτό το τοπικ ανταλλαγής παιχνιδιών.

Να κάνω ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς εννοώ

01. Έχω και δίνω το/τα The last of us remastered(ps4)
02. Ψάχνω το/τα Drive club(ps4) ή destiny(xbox360)

Αν λοιπόν βρεθεί κάποιος που να ζητάει το the last of us remastered για ps4 και έχει κάποιο από τα παιχνίδια που ζητάει θα στείλει ένα προσωπικό μήνυμα σε αυτόν και θα κανονίσουν τις λεπτομέρειες.

Και ούτω καθεξής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2014 18:29 - 01 Mar 2015 15:21 #154589 by Παντελής Δασκαλέλος
1)Δίνω:
Xbox 360
COD Ghosts, Titanfall, Anarchy Reigns, Silent Hill Downpour (ΠουλήθηκεBlades of Time, Sniper Elite III, Dark Souls 2, The Bureau XCOM, GOW Judgment, Prototype 2, Aliens Colonial Marines, Max Payne 3 Collector's, FEAR 3 Collector's

Xbox One
Battlefield 4, Dead Rising 3, AC IV Black Flag, COD Ghosts, Diablo III Ultimate Evil, Destiny Expansion Pass, Ryse: Son of Rome, Lords of the Fallen, Forza Motorsport 5, Titanfall.

PS4
Shadow Warrior, Thief, Transformers Rise of the Dark Spark, Dragon Ball Xenoverse

PS3
Beyond Two Souls, XCOM, Metal Gear Rising, God of War Ascension, Tales of Xillia, The Bureau, Tekken Tag Tournament 2, Dark Souls 2, The Last of Us, Final Fantasy X HD, Zone of the Enders HD, Armored Core Verdict Day, NBA 2K 13, Silent Hill HD, Saint Seiya, One Piece, Ni no Kuni, DmC, Castlevania: Lords of the Shadow 2 Collector's, Assassin's Creed IV Black Flag Collector's, Assassin's Creed Revelations Collector's, Street Fighter X Tekken Collectors

2) Ψάχνω
Xbox One
Άμεση προτεραιότητα: Dying Light, Saints Row IV, The Crew
Tomb Raider, NBA Live 14, The Wolf Among Us, Flockers, Fighter Within, Angry Birds Star Wars, Lords of the Fallen, Call of Duty Advanced Warfare, Lego Marvel Super Heroes, Skylanders Swap Force, Plants vs Zombies Garden Warfare, NBA Live 15, Fifa 15, NBA 2K15.
Last edit: 01 Mar 2015 15:21 by Παντελής Δασκαλέλος.

More
24 Dec 2014 20:05 #154594 by Γιώργος Κοσκινάς
Πόσο δίνεις το PS4

More
24 Dec 2014 20:46 #154599 by Grigoris
Καλο ειναι ΠΡΙΝ ποσταρεις κατι να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ λιγο τον τιτλο του τοπικ.

Διαβασε λιγο το πρωτο ποστ και θα καταλαβεις οτι κανεις δεν πουλαει κανενα ps4.

More
25 Dec 2014 01:28 #154607 by Νικολής Ασημάκης
Θέλω να ανταλλάξω το Advance Wars: Dark Conflict για DS με κανένα άλλο παιχνίδι DS. Άμα κάποιος ενδιαφέρεται να μου πει ποια παιχνίδια θέλει να δώσει να διαλέξω αν μου αρέσουν.

More
25 Dec 2014 19:23 #154642 by Γιώργος Κοσκινάς
ok κατάλαβα το είχα διαβάσει απλά κατάλαβα λάθος sorry πάλι

More
27 Dec 2014 22:07 - 31 Dec 2014 18:49 #154734 by ΣΠΥΡΟΣ
Γεια σας παιδια.Αγορασα προχθες απο το EBW(Eχω την αποδειξη 3ημερων) το καινουριο GTA V. Επειδη εδωσα αρκετα χρηματα και ειναι κριμα οποιος ενδιαφερεται για πωληση η ανταλλαγη με παιχνιδι 360 απο το 2014 (Προτιμωνται αυτοκινητων,fifa 15,pro 15,δεκτες και αλλες προτασεις εκτως shoot em up και οχι παλαιοτερο ας μου στειλει πμ να συναινοηθουμε τηλεφωνικος! ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Last edit: 31 Dec 2014 18:49 by ΣΠΥΡΟΣ.

More
28 Dec 2014 11:54 - 03 Jan 2015 18:38 #154748 by duke
Καλησπερα σε ολους εχουμε και λεμε .....

1) Gameboy με 5 κασέτες (Tetris - mario1 - marioland2 -pikachu yellow version - soccer) καινούριο καπάκι και ζελατίνα αγρατζουνιστη εχει μονο μια γραμμουλα απο το γνωστό θεμα που παρουσιάζουν τα gameboy χωρίς να επηρεάζει στο παιχνιδι ειναι ανεπαίσθητη.

[IMG

2) Gameboy advance SP με 4 κασετες 1)super mario3 2)mario party 3)street fighter και με κασετα super card καινούρια στο κουτι της γεμάτο παιχνίδια μεσα. παίζει : gameboy games, gameboy color games, gameboy advance games , NES games! ,SEGA MASTER SYSTEM GAMES! μεχρι και game and watch gallery ! μαζι και το καλώδιο του ήχου για σύνδεση με οτι θέλετε.

[IMG

θελω:
PSP απο 2000 και πανω η κατι αλλο που να μου αρεσει.
Last edit: 03 Jan 2015 18:38 by duke.

More
02 Jan 2015 12:41 #155086 by Kyriakos
Ανταλλασετε GTA V PS4 για THE LAST OF US REMASTERED ή κατι που θα προτεινετε εσεις και θα με ενδιαφερει.Το gta μια φορα μπηκε στο ps4,ειναι σε τελεια κατασταση( καινουργιο) και δεν με ενδιαφερει και πολυ σαν παιχνιδι. Αμα θελετε επικοινωνηστε μεσω του φορουμ ή στο 6984-311140. Κυριακος απο Αθηνα.

More
03 Jan 2015 01:09 - 03 Jan 2015 01:32 #155117 by Χρύσα Ζιώρη
ΕΧΩ:

Killzone: Shadowfall promo για PS4
inFAMOUS: FIRST LIGHT promo για PS4
MX Vs ATV: SUPERCROSSED promo για XBOX 360

ΨΑΧΝΩ

ps vita games

Οι ανταλλαγες χερι με χερι Αθηνα, Ροδο, Μυτιληνη.
Last edit: 03 Jan 2015 01:32 by Χρύσα Ζιώρη.